|
Wybitni ludzi Nakła |
| Autor |
Wiadomość |
danielao
Początkujący

|
Wysłany: Czw 06 Sty, 2011 15:39
|
|
|
No sprawę Bońka już można porównywać do Blechacz bo oni też twierdzą że Blechacz jest z Bydgoszczy.
Bońka nam zabraliście , Blechacza nie damy !!! |
|
 |
rozbojniczka
Specjalista

|
Wysłany: Czw 06 Sty, 2011 15:47
|
|
|
| Daniel, tylko nie szykuj się do bójki jak dzisiaj pewien mężczyzna w kościele... |
_________________ "Natura nie łamie swych praw" /Leonardo da Vinci/
Mówię co myślę-za to siebie lubię! |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 33 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1021 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Czw 06 Sty, 2011 16:37
|
|
|
| danielao napisał/a: | | jak Boniek jest z Bydgoszczy to ja się pytam czy wy jesteście z Nakła ?? ;> |
Ja nie jestem z Nakła
Odnośnie znanych ludzi myślę, że dobry temat. Co do Pana Bońka, trudno powiedzieć, czy pochodzi z Nakła czy nie, patrząc po różnych stronach wszędzie podają Bydgoszcz. Ale chyba są inne jeszcze osoby które się przysłużyły Nakłu...
| jozin napisał/a: | | Za 50 lat, kiedy forum będzie miało 30 tysięcy użytkowników i około 100 miliardów wpisów powiemy, że wybitną osobą był administrator tego forum (Michał), bo dokonał rzeczy, wydawałoby się nie możliwej, czyli stworzył platformę, na której nakielanie. |
Proszę nie podlizywać się Administratorowi , jeżeli ma nas być więcej musicie wśród znajomych mówić, że istniejemy. |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
ELA
Początkujący

|
Wysłany: Sro 26 Sty, 2011 11:28 Wybitni ludzie Nakła
|
|
|
W tym temacie chyba nikt nie powinien mieć wątpliwości,że najwybitniejszym człowiekiem Nakła n/Not. jest Rafał Blechacz .
Pięć lat temu został on laureatem Konkursu Chopinowskiego,a teraz rozsławia nasz kraj na całym świecie. |
|
|
|
 |
|
|