Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 20:59 Monitoring w mieście - czy potrzebny??
Tak przeglądając lokalna prasę przeczytałem poniższy artykuł:
Gazeta Powiat Nr 9 z dnia 03.03.2010
Ja się pytam, czy nie ma pilniejszy wydatków niż montaż takiej "zabawki", aż tak niebezpiecznie jest w Nakle by montować monitoring Ja czytamy w artykule, monitoring będzie znajdował się w siedzibie Straży Miejskiej, to na pewno dalej będzie wiązało się ze zwiększeniem etatów Strażników. Pytanie skoro są wytypowane miejsca, czemu nie podadzą ich do publicznej wiadomości, aby skonsultować to jeszcze ewentualnie z mieszkańcami. Ja bym stawiał od razu na oba dworce PKP i PKS, ale wiadomo to firmy prywatne (po części) więc na pewno tam tych "zabawek" nie będzie.
Ogólnie jestem przeciwny temu pomysłowi, dla mnie to wyrzucenie pieniędzy w błoto.
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 21:15 RE: Monitoring w mieście - czy potrzebny??
a ja jestem za nie wiem czy te kamery dzialaja jeszcze ale jak byla stara telewizja kablowa to byly ze 4 takie kamerki w nakle i dzieki nim udawalo sie dopasc KRYMINAL nakielski
tylko zeby nie bylo tak jak w strazy miejskiej 22 i koniec monitorowania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum