|
czy coś przegapiłem? |
| Autor |
Wiadomość |
Krzych
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sob 29 Maj, 2010 09:51 czy coś przegapiłem?
|
|
|
Komunikat za stroną naklo.pl:
"Informujemy, że zgodnie z zarządzeniem nr 19/k/2009 Burmistrza Miasta i Gminy w Nakle nad Notecią, z dnia 17 grudnia 2009 roku, dzień 28 maja 2010 roku jest dniem wolnym od pracy. Wobec powyższego Urząd Miasta i Gminy będzie nieczynny.
W związku z wyborami prezydenckimi w dniu 28 maja 2010 roku urzędować będzie wydział spraw obywatelskich w zakresie dotyczących wyborów, w godzinach od 7.30 do 14.30.
Sekretarz Miasta i Gminy
mgr Iwona Romińska-Jędrzejczak"
Czy ktoś wie o jakie wybory chodzi? Prezydenckie? I to takie, o których Jego Magnificencja Burmistrz wiedział już w zeszłym roku? |
_________________ "Dziś nie będę trzeźwy, jutro nie będę pijany. Dzisiaj wino, jutro praca"
Imru al-Qajs
 |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 32 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1018 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Nie 30 Maj, 2010 19:11
|
|
|
Może ktoś coś wiedział coś wcześniej |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Pon 31 Maj, 2010 10:17
|
|
|
No i możemy zaczynać dorabiać teorie do tej informacji . Brawo Krzych, za spostrzegawczość.
A nakielscy włodarze są pewnie zdziwieni, że ktoś jeszcze czyta to co oni piszą... |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 32 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1018 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Pon 31 Maj, 2010 10:25
|
|
|
To dziś korzystając ze strony urzędu chciałem znaleźć nr telefonu... i troszkę mają nieaktualne dane bo numery zaczynają się jeszcze od "0" wiem czepialski jestem |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
|
|