|
Bankomat, bank |
| Autor |
Wiadomość |
Michał
Administrator

Wiek: 33 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1021 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2011 20:56
|
|
|
| Wracając do bankomatów jest jeszcze jeden Euronetu (a ten chyba obsługuje większość banków) to jest Bydgoska 41... Lukas Bank czy coś w ten deseń. Wiem, że pieniądze mogę tam wypłacać mając konto w mBanku czy Mulibanku bez prowizji... więc już nie ma takiej posuchy jaka była jeszcze ze 3 lata temu. |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
paniekierowniku
Stały Bywalec

Wiek: 21 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 213 Skąd: Z Brzydgoszczy
|
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2011 20:59
|
|
|
| Całkiem niedawno otworzyli nowy bankomat banku Millenium przy ulicy pocztowej. |
_________________ Pozdro! |
|
|
|
 |
lotar
Stały Bywalec

|
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2011 22:05
|
|
|
| Michał napisał/a: | | Wracając do bankomatów jest jeszcze jeden Euronetu (a ten chyba obsługuje większość banków) to jest Bydgoska 41... Lukas Bank czy coś w ten deseń. Wiem, że pieniądze mogę tam wypłacać mając konto w mBanku czy Mulibanku bez prowizji... więc już nie ma takiej posuchy jaka była jeszcze ze 3 lata temu. |
Michał, wg strony mbanku link to jest jeszcze jeden - na 1 Maja... kiedyś tam nawet pojechałem i za "chiny" nie znalazłem niczego coby przypominało "1 Oddział" i jakikolwiek bankomat (było to ponad pół roku temu).
Ten trzeci i pewny przy Lukas to dobra wiadomość :-) |
|
|
|
 |
Matys13
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2011 15:03
|
|
|
| Ja chciałbym ostrzec wszystkich korzystających z bankomatu PKO BP przy ul. Gimnazjalnej vel ściana Pepko. Wypłacałem ostatnio 1300 zł. Bankomat wydał mi kasę ale w taki sposób,że z otworu mogłaby co najwyżej wyciągnąć je Doda zaopatrzona w tipsy na pazurach. Udało mi się wyciągnąć 800 zł... resztę bankomat zabrał. Podobno sporo takich przypadków już miało tam miejsce. Złożyłem reklamację. Zobaczymy czy zwrócą na konto kasę. Dziwi tylko lekkie podejście pracowników banku, którzy z lekkością twierdzili, że wiedzą o awarii. Szkoda, że nie wyłączyli bankomatu... |
_________________ "Jeśli robisz coś co podoba się Twoim rodzicom jesteś skończony. Natomiast jeśli wokół tego zaczynają kręcić się psy, szykuje się coś dobrego" BUK |
|
|
|
 |
margo
Początkujący

|
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2011 18:11
|
|
|
| Matys13 - jeśli wolno sprostować - to jest bankomat PEKAO SA. |
|
|
|
 |
Matys13
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2011 18:46
|
|
|
Faktycznie... przepraszam za wprowadzenie w błąd |
_________________ "Jeśli robisz coś co podoba się Twoim rodzicom jesteś skończony. Natomiast jeśli wokół tego zaczynają kręcić się psy, szykuje się coś dobrego" BUK |
|
|
|
 |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2011 12:08
|
|
|
| Matys13 napisał/a: | | Zobaczymy czy zwrócą na konto kasę. Dziwi tylko lekkie podejście pracowników banku, którzy z lekkością twierdzili, że wiedzą o awarii. Szkoda, że nie wyłączyli bankomatu... |
Zwrócą kasę na pewno, ale najgorsze jest to, że człowiek musi się denerwować tym wszystkim i to nie ze swojej winy. |
|
|
|
 |
|
|