|
"Studniówka" ?? |
| Autor |
Wiadomość |
Michał
Administrator

Wiek: 32 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1018 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 15:59 "Studniówka" ??
|
|
|
Gazeta Powiat nr7 z dnia 17.02.2010
"uczniowie gimnazjum ... bawili się na tradycyjnej studniówce"
Z tego co pamiętam i się nawet rodziców pytałem, to studniówkę się ma jak jest się w klasie maturalnej.... "Poloneza czas zacząć" ... ładnie, że sobie zrobili potańcówkę, no ale jak to można nazwać studniówka :scratch: |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 16:33 RE: "Studniówka" ??
|
|
|
| mialem zagrac na tej imprezie ale oni woleli magnetofon i zyrandol ( dodam tylko ze zaproponowana przeze mnie kwote nikt nie chcial przyjsc im zagrac mimo to dla nich lepszy magnetofon coz trudno glupota wszechogarniajaca) |
_________________ http://www.audycjaclubtime.pl.tl/ |
| Ostatnio zmieniony przez Fledermaus Nie 14 Mar, 2010 16:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 32 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1018 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 16:36 RE: "Studniówka" ??
|
|
|
Wiesz.... jeden woli blondynki drugi brunetki , ale mniejsza o to... tylko chodzi mi właśnie o nazwę tej imprezy.... to może niedługo w przedszkolu też będzie studniówka na zakończenie przedszkola. |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 16:37 RE: "Studniówka" ??
|
|
|
| wiem ze o to chodzi. za moich czasow to sie nazywalo balem na zakonczenie gimnazjum a nie studniowka |
_________________ http://www.audycjaclubtime.pl.tl/ |
|
|
|
 |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 23:04 RE: "Studniówka" ??
|
|
|
Ja mam inne wytłumaczenie tej "tradycyjnej studniówki". Może ktoś powtarzał trzeci raz tą samą III klasę i w ten sposób zaliczył trzy studniówki? Jak by nie patrzeć, jest to jakaś tradycja . |
|
|
|
 |
|
|