Dokładnie Norbi. Dokładnie. Szczerze mówiąc jeśli chodzi o motocyklistów, to sama widziałam kilka akcji z ich udziałem, nie jestem przychylna tym, którzy niepotrzebnie szarżują. Ale, tak jak mówi Norbi, jeśli odkładałabym przez x czasu pieniądze, uciułane z trudem, na to, żeby moje cacko jeździło, świeciło, błyszczało i w ogóle, to bym się wściekła nie na żarty.
_________________ "Natura nie łamie swych praw" /Leonardo da Vinci/
A tak na marginesie,jaka jest kara za niby pomówienie,którego ktoś na siłe tu się dopatruje a jaka za spowodowanie wypadku i ucieczkę?Jest różnica i to zajebista!Może kierowca miał promile,że uciekł z miejsca wypadku...Policja już ustaliła sprawcę a jeśli chodzi o jakieś pomówienie na tym forum to tu go nie ma.Canada,masz wygrane!Jak ktoś się uprze i będzie nas ciągał po sądach o zniesławienie to tylko się jeszcze bardziej ośmieszy.Plus dla policji za wykrycie sprawcy chociaż nie bez udziału osób trzecich.
_________________ Motocykla i kobiety się nie pożycza .W tej kolejności.
rock Gość
Wysłany: Nie 27 Lis, 2011 21:25
i co kolego, znalazłeś tego z vw? ja Tam ci nie wierze ze jechałeś bardzo przepisowo, kiedyś miałem okazje spędzić cały boski dzień na ul Staszica, i zapewniam cie kazdy kto jechał motocyklem tą ulicą, wykorzystywał ją dla celów testowych swej maszyny, a druga sprawa kolego,wcale nie żałuje ci tej kolizji, kierowca motocykla musi czuć respekt przed autem i myśleć tzw"za osobówkę" widocznie kolego nie byleś wystarczająco przewidywalnym, Kierowca osobówki na 100% nie zrobił tego celowo, nie zauważył cie a ty jechałeś ślepo na pewniaka i pewnie tez spacerowym tempem nie jechałeś
Sam jestem motocyklistą i wiem co to znaczy,mimo ze masz pierwszeństwo to nie znaczy ze ne musisz się upewniać, na tych nagraniach widać ze mocno waliło słonce, On wcale nie musiał cie widzieć, zapewne byleś ciemno ubrany bez odblaskowej kamizelki to kolejny błąd.
A teraz ryczysz, ze ci motocykl się rozleciał i szukasz kolesia z osobówki by się zemścić, kolego możesz mieć pretensje tylko do siebie,Następnym razem będziesz wiedział jak się jeździ motocyklem i będziesz wiedział ze "kot "może ci w każdej chwili wylecieć.
Sprawa znalazła finał w sądzie, a wpisy jakie się pokazują (osoby piszące jako gość, śmiem twierdzić, że są znajomymi osoby z Golfa). Temat zamykam. Wszelkie uwagi proszę kierować na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum