|
Strasznie tu cicho Panowie |
| Autor |
Wiadomość |
canada
Stały Bywalec

|
Wysłany: Czw 10 Mar, 2011 17:29
|
|
|
| paniekierowniku napisał/a: |
Jak masz Dżamahe i chcesz się o niej coś dowiedzieć, naprawić to wchodzisz na stronę forum Yamahy i pytasz.
|
Nie do końca, ponieważ to forum dotyczy tylko yamahy modelu XJ więc ilość forumowiczów ograniczona jest tylko tymi modelami yamahy. Na sokołach można rozmawiać o każdym motocyklu a w porywach jest średnio jeden wpis dziennie niestety.. |
_________________ www.yamahamaxim750.pl |
|
|
|
 |
Norbi 1
Stały Bywalec

Wiek: 39 Dołączył: 29 Paź 2010 Posty: 88 Skąd: Majami Bicz
|
Wysłany: Czw 10 Mar, 2011 18:05
|
|
|
| Mnie to nie dziwi.No bo niby o czym mają pisać motocykliści z Nakła?O tym ile popier....la przez miasto na kole?Piotr miał racje-lepiej pogadać w garażu czy warsztacie nad rozebranym silnikiem niż pisać bzdury.Daje sobie luz.Jak będzie jakiś ciekawy wpis to podejmę dyskusję. |
_________________ Motocykla i kobiety się nie pożycza .W tej kolejności. |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 33 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1021 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Czw 10 Mar, 2011 19:54
|
|
|
Norbi 1, i tu masz rację, nic na siłę, mnie można obwiniać, że mało może się tu dzieje, ale chyba nie tylko administrator tworzy forum .... może już niedługo będzie troszkę więcej rozgłosu o forum. |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
canada
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sob 19 Mar, 2011 11:08
|
|
|
Siemanko
Trochę frekwencje podniosę. Jak tam Sokoły przygotowania do sezonu?? Kilku już widziałem na trasie :-) |
_________________ www.yamahamaxim750.pl |
|
|
|
 |
MATI
Początkujący

|
Wysłany: Sob 19 Mar, 2011 14:58
|
|
|
| Cześć Sokoły canada ma racje tydzień temu w sobotę i niedziele kilka motorów wyruszyło na szlak.Przejażdżka była super, normalnie ogień w szopie.Pozdro |
_________________ POCZĄTKUJĄCY |
|
|
|
 |
Matys13
Stały Bywalec

|
Wysłany: Nie 20 Mar, 2011 02:02
|
|
|
No dzisiaj pogoda dopisała i wiele jednośladów na drogach się pojawiło. Ech jak ja Wam zazdroszczę... no ale spokojnie, od - pewnie - kwietnia śmigam na kurs |
_________________ "Jeśli robisz coś co podoba się Twoim rodzicom jesteś skończony. Natomiast jeśli wokół tego zaczynają kręcić się psy, szykuje się coś dobrego" BUK |
|
|
|
 |
|
|