FORUM GMINY NAKŁO NAD NOTECIĄ
Niezależne forum mieszkańców Gminy Nakło nad Notecią. Kontakt: administrator@forum.naklo.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Strasznie tu cicho Panowie
Autor Wiadomość
canada 
Stały Bywalec

Wysłany: Pią 15 Paź, 2010 19:18   

hehe niestety tych żywiołowych jest strasznie mało na tym świecie, jak zresztą widać to na forum :dance:

rozbojniczka 
Specjalista

Wysłany: Pią 15 Paź, 2010 20:00   

No cóż...ważne, że jednak są :) Trzeba ich obudzić!

Mówię co myślę-za to siebie lubię!

GREG 
Stały Bywalec

Wysłany: Sob 16 Paź, 2010 19:07   

Jasne na żywioł i przed siebie to fajna sprawa i też tak niekiedy lubię, wsiadam i jadę sobie gdzie mnie wzrok poniesie. Niestety jak się jedzie grupą to uważam, że trzeba się jakoś ugadać i podporządkować. Ale to tylko moje zdanie.

rozbojniczka 
Specjalista

Wysłany: Sob 16 Paź, 2010 19:22   

Zależy jaka to grupa. Jeśli też lubi jeździć prosto przed siebie to czemu by nie

canada 
Stały Bywalec

Wysłany: Wto 26 Paź, 2010 19:14   

Szczerze powiem, że zaczyna być irytujący ten brak Sokołów tutaj!! Ale ja wiem dlaczego tak jest! Tutaj sie nie podaje lunty z grilla ani browara dlatego. No chyba, że Sokoły nie wiedzą jak z komputera korzystać hehehe. Greg zastanów sie jak na naszej stronie wypromować forum, bo po za odnośnikiem w zakładce o nas nie ma nic więcej. Duży czytelny odnośnik na stronie pierwszej myślę i tyle. No i uciążliwe jest to ciągłe logowanie sie na stronę. Amen

GREG 
Stały Bywalec

Wysłany: Wto 26 Paź, 2010 23:26   

Canada jesteś dobry w kompie to fajnie ciesz się z tego ale czy trzeba się tym chwalić i robić hahhaha z tych co nie wiedzą jak korzystać ? Nie wiem ? Może tak. Sokoły może nie są dobzi w kompie ! może są lepsi w czymś innym? Tez nie wiem? Może nie.
Z odnośnikiem na pierwszej stronie wiem, masz rację . Pomyślimy o tym. A o jakim logowaniu mówisz, że jest uciążliwe? Na stronę Forum ? Nie znam sie na tym , ale raczej na każdym forum są zasady logowania. Aż tak Ci ciężko ?

canada 
Stały Bywalec

Wysłany: Wto 26 Paź, 2010 23:39   

Coś widzę że w każdej mojej wypowiedzi się czegoś doszukujesz :ban: . Ale to chyba raczej kwestia czasu, gdyż nie wiesz jeszcze, że często sobie żartuję. Nie interesuje mnie zbytnio w czym kto jest dobry w czym nie, szczerze powiem. Chociaż obsługa komputera w tych czasach to chyba nie jakaś szczególna zdolność co? Bardziej widzę zainteresowanie i zaangażowanie a tego to już mi nie podważysz :granie: gdyż fakty są okrutne. Ty, Rozbójniczka ( nie Sokół ), administrator ( nie Sokół), ja i jeszcze ze dwie osoby które wchodzą poklikać sobie to całe nasze przedstawicielstwo tutaj.
A co do logowania. Mi nie jest ciężko Greg, ale może właśnie sprawia to kłopot tym, którzy są dobrzy w czymś innym niż komputery :dance:

GREG 
Stały Bywalec

Wysłany: Sro 27 Paź, 2010 09:28   

Nie doszukuję się i nie czepiam Canada , no co Ty ? Staram się ciągnąć tematy i naprawdziwo bez żadnej złośliwości. Masz wielką rację, też bym chciał aby więcej tych Sokołów było aktywnych na Forum. Wiem, że jeszcze z sokołów jest na forum kilku np. Wąski, AS-2, Matti, ale ich aktywność jest słaba.No może Wąski trochę się odzywa.
Wiem, że niektórzy jak mają się zarejestrować to wymiękają. Rozmawiałem z kilkoma z Sokołów to mówią : tak tak zarejestruję się ! a potem wymiękają. Ale chętnie by czytali co tam piszą ! Znam wszystkich członków i wiem, że praktycznie wszyscy dali by radę poklikać . Wiem też, że kilka osób mogłoby mieć z tym kłopot, ale to naprawdę policzyłbym ich na palcach jednej ręki. Szkoda, że tak nas tu mało.

GREG 
Stały Bywalec

Wysłany: Sro 27 Paź, 2010 09:31   

Jest jeszcze Piotr, który co prawda nie jest w naszej sekcji ale ujeżdża motorkami i bywa że razem z nami ! Niekiedy też się odezwie na forum.

GREG 
Stały Bywalec

Wysłany: Sro 27 Paź, 2010 09:35   

Może faktycznie Michał by mógł udostępnić nasz poddział dla niezarejestrowanych na jakiś czas? Po przeróbce naszej stronki gdy na pierwszej ukazałby się link do Forum? Być może wtedy by więcej Sokołów się w to wkręciło? Co Wy na to?

Michał 
Administrator

Wysłany: Sro 27 Paź, 2010 12:57   

Dzisiaj wieczorem przejrzę opcje forum, czy uda się wydzielić cześć waszego działu dla "gości".
Mogę ustawić, ze w wasz dział będzie widoczny dla wszystkich przeglądających stronę forum, ale jeżeli zacznie się mały chaos, jak na innych "nakielskich" stronach, będziemy myśleć co dalej.

canada 
Stały Bywalec

Wysłany: Sro 27 Paź, 2010 13:59   

Super !!! Dzieki

GREG 
Stały Bywalec

Wysłany: Sro 27 Paź, 2010 14:13   

Ja już też ugadałem z budowniczym naszej stronki i dziś albo jutro zamieśći odnośnik na naszej stronie powitalnej. No z chaosem to może być różnie. Bądźmy dobrej myśli.

canada 
Stały Bywalec

Wysłany: Sro 27 Paź, 2010 14:43   

Radzimy sobie z chaosem jadąc w grupie na motorach damy radę na forum, jak będzie za dużo głupot i nie na temat wpisów zawsze możemy wrócić do pierwotnej wersji :-))
:dance:

rozbojniczka 
Specjalista

Wysłany: Sro 27 Paź, 2010 15:47   

Co masz na myśli mówiąc - do pierwotnej wersji?

Odpowiedz do tematu