|
Strasznie tu cicho Panowie |
| Autor |
Wiadomość |
canada
Stały Bywalec

|
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 21:40
|
|
|
Panowie
Dzielnie Wam kibicuje w tym trzymaniu frekwencji, ja jednak siedzę na forum yamahaxj gdzie dziennie jest ponad 200 ( dwieście ) wpisów. Zajrzę czasami do Was z grzeczności, a i tak wchodząc tutaj raz na dwa miesiące będe w czołówce aktywistów... szkoda że tak to wygląda
Lewa w górę :-)) |
_________________ www.yamahamaxim750.pl |
|
|
|
 |
Strażak SAM
Początkujący

|
Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 03:37
|
|
|
| canada napisał/a: | Panowie
Dzielnie Wam kibicuje w tym trzymaniu frekwencji, ja jednak siedzę na forum yamahaxj gdzie dziennie jest ponad 200 ( dwieście ) wpisów. |
Jakby nie patrzeć tamto forum istnieje pięć lat, to rok a o nim dowiedziałem się przypadkowo... i chyba, aż takiego rozgłosu nakielskie nie ma... i jakby nie patrzeć zasięg działania inny |
|
|
|
 |
Piotr
Stały Bywalec

Wiek: 46 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 119 Skąd: Samostrzel
|
Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 09:46
|
|
|
Częściowo Canada masz rację, z tym, że na forum Yamahy, wpisują się osoby, które mają coś do powiedzenia w dziedzinie "YAMAHA", a nie np. "TRABANT", inaczej mówiąc jest to forum specjalistyczne, a na tutejszym forum jest tylko jeden specjalista i wszystkiego nie ogarnie................na szczęście ) W nawiązaniu do Norbiego - mi też pokazywali wiadomy znak, jak mówiłem znajomym, że w swoją 175 W2 Sport włożyłem 2500zł ), ale wrażenia z restauracji zabytku...............bezcenne, nie mówiąc o tym, że pojawiasz się na zlocie jedynym takim egzemplarzem, słuchasz słów uznania dla swojej pracy, odpowiadasz na pytania młodszych uczestników zlotu - "co to jest za motocykl?!", rozmawiasz ze starszymi w temacie - "też kiedyś taki miałem". |
|
 |
paniekierowniku
Stały Bywalec

Wiek: 21 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 213 Skąd: Z Brzydgoszczy
|
Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 09:47
|
|
|
No właśnie. Spora rożnica w ilości użytkowników, zasięgu i rozgłosu forum..
Jak masz Dżamahe i chcesz się o niej coś dowiedzieć, naprawić to wchodzisz na stronę forum Yamahy i pytasz.
A jak mieszkasz w Nakle i chcesz się dowiedzieć co tam słychać to idziesz pod monopolowy i wiesz wszystko ewentualnie na szaber plac |
_________________ Pozdro! |
|
|
|
 |
Norbi 1
Stały Bywalec

Wiek: 39 Dołączył: 29 Paź 2010 Posty: 88 Skąd: Majami Bicz
|
Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 09:58
|
|
|
Pod monopolowym nie gadają o motocyklach.Na szaber placu też chyba nie. |
_________________ Motocykla i kobiety się nie pożycza .W tej kolejności. |
|
|
|
 |
paniekierowniku
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 10:05
|
|
|
| Napisałem dlaczego ogółem na forum jest cicho. Samych mieszkańców jest bardzo mało na forum a co dopiero mówiąc o motocyklistach, którzy mieliby tu poruszać kwestie ich maszyn.... Sam założyłbym tu temat o mojej fieście (najszybszy diesel mk3 w kraju) ale ktoś odpowie 2 postami i temat umrze... |
|
|
|
 |
Matys13
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 10:29
|
|
|
paniekierowniku dawaj... chętnie poznam najszybszego diesla. Chętnie poczytam o modyfikacjach, wykresach z hamowni no i oczywiście o tej szybkości. Jakie tam czasy wykręcasz na ćwiartce ( nie tej w szkle ). Chcę wiedzieć co może mnie skillować gdzieś na trasie i dlaczego nie mam być zdziwiony tym faktem
Ja wiem, że można się tego dowiedzieć na forach stricte tematycznych ale komu się chce rejestrować i logować na każdym... |
_________________ "Jeśli robisz coś co podoba się Twoim rodzicom jesteś skończony. Natomiast jeśli wokół tego zaczynają kręcić się psy, szykuje się coś dobrego" BUK |
|
|
|
 |
paniekierowniku
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 14:12
|
|
|
Chcesz i masz. Znajdę dłuższą chwilę to stworze odpowiedni temat.
** Komentarz dodany przez: Michał: Sro 02 Mar, 2011 22:32 **
Kto chce poczytać o Fieście zapraszamy tutaj |
|
|
|
 |
Norbi 1
Stały Bywalec

|
Wysłany: Czw 03 Mar, 2011 10:19
|
|
|
| Gdyby co 10ty posiadacz motocykla napisał coś(sensownego)na tym forum to wpisów byłoby duuuużo więcej.Ostatnio słyszałem rozmowę dwóch,jakby nie było, motocyklistów na temat co pierwsze wyje...ć,co zamontować w zzgsxrzxr coś tam,żeby miał 3km więcej.Biorą mnie takie gadki,oj biorą.Pytam gościa,który to jego motocykl a on,że pierwszy.Pojeżdził 600tką dwa miesiące i jest za słaba(125km).Teraz chce coś o mocy ponad 150km.Jego sprawa.Ale dzęki takim jak on mamy opinię dawców narządów.Nie mam zamiaru nikomu tłumaczyć,że to powinno wyglądać trochę inaczej.To kierowca powinien kierować motocyklem a nie odwrotnie. |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 33 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1021 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Czw 03 Mar, 2011 10:25
|
|
|
| Norbi 1 napisał/a: | | Pytam gościa,który to jego motocykl a on,że pierwszy.Pojeżdził 600tką dwa miesiące i jest za słaba(125km).Teraz chce coś o mocy ponad 150km.Jego sprawa.Ale dzęki takim jak on mamy opinię dawców narządów. |
Masz zupełną rację, bo ja nadal uważam, że Panowie na ścigaczach do dawcy ... wiele razy słychać ja w Minikowie się rozpędzają by tak koło 200km (się domyślam) mieć w połowie drogi do Ślesina... pytanie co by zrobił jakby mu lis wybiegł na drogę. |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
Norbi 1
Stały Bywalec

|
Wysłany: Czw 03 Mar, 2011 11:08
|
|
|
Prawdopodobnie przed niechybną śmiercią nasrałby w gacie. .Nie każdy na ścigaczach,nie każdy motocyklista to dawca.Napewno nie świadomy.Ja mam przy sobie swoją zgodę na zabranie tego co zostanie ze mnie jakby co.Wracając do niespodzianek na drodze typu lis.Kiedy jedzie się przez małe miejscowości i wioski to dzieciaki lubią wybiegać na drogę,żeby zobaczyć co to też jedzie.Reszty proszę się domyśleć co by było gdyby... |
|
|
|
 |
Norbi 1
Stały Bywalec

|
Wysłany: Czw 03 Mar, 2011 11:41
|
|
|
| Panowie prośba!Poszukuję opony 16/70/120 przednia.Znacie jakieś warsztaty co mają dobre opony bo nowa to koszt min 250zł. |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
Wysłany: Czw 03 Mar, 2011 22:12
|
|
|
| A ja znam dobrych motocyklistów, jeżdżą sobie na tor ( oczywiście trzeba zapłacić ) i można poszaleć w o wiele lepszych warunkach niż na ulicy - co sami sobie chwalą |
_________________ http://www.audycjaclubtime.pl.tl/ |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią 04 Mar, 2011 21:04
|
|
|
| Norbi 1 napisał/a: | | Panowie prośba!Poszukuję opony 16/70/120 przednia.Znacie jakieś warsztaty co mają dobre opony bo nowa to koszt min 250zł. |
Zapytaj na 1 maja w Nakle. Chodzi mi o ten drugi zakład nie ten z brzegu na skrzyżowaniu z karnowską. (nie chcę robić reklamy) Wiem, że mają opony do motocykli. |
|
|
|
 |
Norbi 1
Stały Bywalec

|
Wysłany: Pią 04 Mar, 2011 22:57
|
|
|
| Dzieki,dzieki napewno zapytam.Jeśli nic nie znajde to zostaje tylko allegro. |
|
|
|
 |
|
|