|
Sezon motocyklowy 2010 rozpoczęty ! |
| Autor |
Wiadomość |
GREG
Stały Bywalec

Wiek: 46 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 143 Skąd: Nakło nad Notecia
|
Wysłany: Pon 10 Maj, 2010 07:06 Sezon motocyklowy 2010 rozpoczęty !
|
|
|
W sobotę 8 maja rozpoczęliśmy sezon motocyklowy. Dopisały najważniejsze 2 czynniki umożliwiające realizację tej imprezy. Po pierwsze pogoda, a po drugie uczestnicy - motocykliści. Jako przedstawiciel organizatorów chciałbym serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom . Również serdecznie dziękuję wszystkim, którzy pomogli nam w realizacji tej imprezy. SERDECZNE DZIĘKI !
Na naszej stronce www.nadnoteckiesokoly.naklo.pl są umieszczone galerie ze zdjęciami z imprezy. Również ładna kolekcja jest na stronie www.kurier-nakielski.pl
Zapraszamy do oglądania i umieszcznia swych odczuć i opini o naszej imprezie na forum .
Pozdrawiam Greg |
|
 |
Piotr
Stały Bywalec

Wiek: 45 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 121 Skąd: Samostrzel
|
Wysłany: Pon 10 Maj, 2010 19:28
|
|
|
| Tak, Grzegorz ma rację, pogoda dopisała jak na zamówienie, organizatorzy spisali się na medal. Moja osobista opinia Grzegorzowi jest już znana, ale pozwolę sobie napisać, że, który motocyklista nie był, to NIECH ŻAŁUJE !!! |
|
 |
GREG
Stały Bywalec

|
Wysłany: Pon 10 Maj, 2010 20:05
|
|
|
| Dzięki Piotrze. My jako organizatorzy jesteśmy zadowoleni, że pojawiła się spora grupa motocyklistów, bez których cała impreza nie miała by sensu. Myslę, że uczestnicy mieli mozliwość porozmawiania na tematy techniczne. słychać było dyskusje o nowinkach technicznych, sposobach na udoskonalanie swych maszyn itp. Bardzo podobał się nam pomysł naszych księży o przeznaczeniu zebranych podczas mszy świętej pieniędzy dla chorej dziewczynki z Mroczy. Na ten bardzo szczytny cel zebrano 1050,00 zł . SUPER |
|
 |
MATI
Początkujący

|
Wysłany: Sro 12 Maj, 2010 17:16
|
|
|
| Witam wszystkich.Niedawno dołączyłem do sokołów i jestem mile zaskoczony.Wraz z synem uczestniczyłem w sobotniej paradzie motocyklów.Rozpoczęcie sezonu było super. Wielkie dzięki dla organizatorów.Miejmy nadzieję że pogoda i dobry humor dopisze nam w całym sezonie.Pozdrowionka dla wszystkich!!! |
_________________ POCZĄTKUJĄCY |
|
|
|
 |
GREG
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 12 Maj, 2010 21:48
|
|
|
| Dzięki dla organizatorów ??? Przecież możesz się czuć współorganizatorem. Twój wkład był też widoczny Mati. Pozdrowionka . |
|
 |
as-2
Początkujący

|
Wysłany: Czw 13 Maj, 2010 08:10
|
|
|
| witam 15-18 lipiec wyjazd do Świdnicy na zlot GOLDWINGÓW |
_________________ bolo |
|
|
|
 |
GREG
Stały Bywalec

|
Wysłany: Czw 13 Maj, 2010 08:42
|
|
|
| A co w przypadku opadów deszczu ??? |
|
 |
as-2
Początkujący

|
Wysłany: Czw 13 Maj, 2010 10:37
|
|
|
| jak bedzie bardzo zła pogoda to samochdem,nocleg na prywatnej kwaterze moge załatwić ,ja jade z małżonką koszt dwójki 80,00 za dobe ,może umieścić to na stronie sokołów .....pozdrawiam |
_________________ bolo |
|
|
|
 |
MATI
Początkujący

|
Wysłany: Pią 14 Maj, 2010 18:09
|
|
|
Witam sokoły czy ktoś zamówił na jutro pogodę ? Po całym tygodniu czas przewietrzyć kości.Ma ktoś jakiś plan na sobotę ? Na wypadek gdyby deszcz jednak nie padał to zbiórka koło biedronki , druga opcja to szmatka piwko i polerka w garażu. |
_________________ POCZĄTKUJĄCY |
|
|
|
 |
GREG
Stały Bywalec

|
Wysłany: Pią 14 Maj, 2010 19:54
|
|
|
| Pogoda była zamówiona na 8 maja ! I było ok ! Teraz to już róznie może być, ale Mati ma rację jak pogoda to śmigamy, a jak deszcz to w garażu. Jakby co to SOBOTA godz. 16:00 , NIEDZIELA 15:00 . |
|
 |
GREG
Stały Bywalec

|
|
|
|
 |
Piotr
Stały Bywalec

Wiek: 45 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 121 Skąd: Samostrzel
|
Wysłany: Sob 15 Maj, 2010 14:52
|
|
|
Bardzo lichy ten materiał filmowy |
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 32 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1018 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Nie 16 Maj, 2010 12:53
|
|
|
Witam Pozostałych Sokołów... jak widzicie macie swoje subforum... więc zapraszajcie kolegów. Zakładajcie tematy i czujcie się dobrze na forum.
No a filmik rzeczywiście nie najwyższych lotów |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
GREG
Stały Bywalec

|
Wysłany: Nie 16 Maj, 2010 19:36
|
|
|
| Dzięki ADMINISTRATOROWI Forum za możliwośći korzystania. Mam nadzieję, że Sokoły (i nietylko) się rozpiszą. W trakcie sezonu będzie więcej chętnych. A jeśli chodzi o ten filmik na youtube to też uważam, że jest kiepski i nawet bym go tak nie nazwał jak zrobił to Piotr, że MATERIAL FILMOWY. Ten post nie jest o tematyce filmowej czy fotograficznej i ja umieściłem tylko odnośnik do stronki z filmikiem. My Sokoły jesteśmy wdzięczni temu kto nas nagrał i umieścił na youtube. Dzięki bez względu na jakość. |
|
 |
|
|