|
Sezon 2011 |
| Autor |
Wiadomość |
as-2
Początkujący

|
Wysłany: Pon 30 Maj, 2011 12:34
|
|
|
witam i pytam co z wyjazdem na Mazury.....ilu jest chętnych
może zamiwścić listę na stronie.... |
_________________ bolo |
|
|
|
 |
GREG
Stały Bywalec

Wiek: 46 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 144 Skąd: Nakło nad Notecia
|
Wysłany: Pon 30 Maj, 2011 14:45
|
|
|
| Na tą chwilę to wygląda, że pojadę sam. Bo nikt narazie na 100% nie potwierdził . Ja jadę! |
|
 |
as-2
Początkujący

|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 08:32
|
|
|
| Grzesiu,ja mówiłem że jade na 100 % |
_________________ bolo |
|
|
|
 |
GREG
Stały Bywalec

Wiek: 46 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 144 Skąd: Nakło nad Notecia
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 08:38
|
|
|
| O ! taka deklaracja mi sie podoba , to jest już nas 2 pewniaków. Myślę, że jakieś 6-7 motorków się uzbiera. Jest jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji, ale on szybko leci ! |
|
 |
Czytelnik
Stały Bywalec

|
Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 19:02
|
|
|
O Sokołach też coś się znajdzie w gazetach
| Gazeta Powiat z dnia 08.06.2011r napisał/a: | Sporo mieszkańców przybyło w minioną sobotę na Piknik Rodzinny do Sadek. Atrakcji nie brakowało.
Festyn na stadionie rozpoczął się „meczem na wesoło", pomiędzy drużyną rodziców a chłopcami z gimnazjum. Lepszymi okazali się ci młodsi. Na boisku zagrały też dziewczęta z chłopcami. W tym przypadku zwyciężyli ci drudzy. Oba mecze sędziował Krzysztof Palacz. Jedną z atrakcji imprezy był przyjazd sekcji motocyklowej „Nadnoteckie Sokoły”- Przybyli Skorzystać mogli z darmowych przejażdżek z nimi na motorach. Przed zgromadzonymi zaprezentowały się też psy ze „Sfory Nakielskiej". Informacji o nich udzielał Andrzej Andrzejewski. Nie zabrakło też konkursów. Przygotowały je Barbara Żurek i Iwona Jóźwiak. Przed sadkowską publicznością wystąpiły dzieci z zespołu „Omega Dance" oraz Agata Stachowiak – uczennica Gdańskiej Szkoły Baletowej. Organizatorami pikniku byli: Gminny Ośrodek Kultury, Urząd Gminy, SP w Sadkach i rada rodziców oraz sołtys Sadek.
IJ
|
|
_________________ Trochę tu trochę tam... |
|
|
|
 |
|
|