FORUM GMINY NAKŁO NAD NOTECIĄ
Niezależne forum mieszkańców Gminy Nakło nad Notecią. Kontakt: administrator@forum.naklo.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Powitanie
Autor Wiadomość
GREG 
Stały Bywalec

Wysłany: Wto 18 Sty, 2011 21:22   

Organizatorem kuligu będzie Sekcja Motocyklowa. Myślę, że pojawi się dużo motocyklistów z rodzinami, znajomymi. W praktyce wygląda to tak, że każdy może się "gaznąć" saniami i ugrzać przy ognisku. Najważniejszy jest w tym wszystkim ŚNIEG

GREG 
Stały Bywalec

Wysłany: Sob 22 Sty, 2011 16:49   

Nie rozpoczynam nowego tematu w sprawie ZIMOWEGO ZLOTU organizowanego przez Sokolów z Budzynia, bo w sprawie wyjazdów (Zlot Goldwingów, Rajd Pałuk, Rajd do Odessy ) było małe zainteresowanie więc podciągnę to pod temat Powitania. Ciekaw jestem ilu jest chętnych na taki wyjazd? Spotkanie jest bardziej militarne, ale uważam że w okresie zimowym każde spotkanie podejmujące tematy min motocyklowe jest godne uwagi :!: Ciekawe czy jacyś nasi motomilitarni pojadą swymi motórami :?:

GREG 
Stały Bywalec

Wysłany: Czw 03 Lut, 2011 20:53   

Na naszej stronce jest kilka informacji o imprezkach motocyklowych, ele również rozrywkowych (zabawa karnawałowa) {na motocyklowych - grochówka pewna a na rozrywkowych? co pewne? jak myślicie? }
oto link bezpośredni do informacji : http://nadnoteckiesokoly....?plk=info&id=99

jozin 
wujek admin

Wysłany: Pią 04 Lut, 2011 13:08   

Ja mam jedno pytanie do motocyklistów. Parę lat temu w Inowrocławiu na rynku widziałem jakiś zlot motocyklistów (to było chyba jakoś w połowie roku). Czy tam też jeździcie? Tak z ciekawości pytam :) .

GREG 
Stały Bywalec

Wysłany: Sob 05 Lut, 2011 21:28   

No to "jozin" byłeś świadkiem chyba jednego z pierwszych zlotów motocyklowych w Inowrocławiu. Bo chyba tamtejsi RAJDERSI 5-6 lat temu zaczęli organizować Zlot na Soli . Jakoś tam grupowo nie trafiliśmy i ja też tam nigdy nie byłem. Ale może kiedyś ?

jozin 
wujek admin

Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 22:12   

GREG napisał/a:
No to "jozin" byłeś świadkiem chyba jednego z pierwszych zlotów motocyklowych w Inowrocławiu. Bo chyba tamtejsi RAJDERSI 5-6 lat temu zaczęli organizować Zlot na Soli . Jakoś tam grupowo nie trafiliśmy i ja też tam nigdy nie byłem. Ale może kiedyś ?

Możliwe. W każdym razie fajnie to wyglądało. Cały rynek zajęli. Zresztą Was też bym musiał kiedyś na żywca zobaczyć :) .

Piotr 
Stały Bywalec

Wysłany: Pon 07 Lut, 2011 10:43   

Wiem, że motocykliści z naszych okolic indywidualnie jeżdżą na zlot do Inowrocławia, między innymi z Old Wings, ale dla mnie to koliduje ze zlotem w Polanowie, który odbywa się zawsze w tym samym terminie, jednakże zlot polanowski ma już 22-letnią historię i wybieram właśnie ten ostatni. Zapraszam motocyklistów z Nadnoteckich Sokołów do odwiedzenia w tym roku zlotu w Polanowie.

Piotr 
Stały Bywalec

Wysłany: Pią 11 Lut, 2011 16:34   

Dla zainteresowanych pojazdami militarnymi. Jutro o godz. 9.00 z parkingu przy ul. Potulickiej (Biedronka), wraz z Nadnoteckimi Sokołami, wyjazd do Sypniewa k/Margonina na I Zimowy Zlot Pojazdów Militarnych. Organizatorem zlotu jest klub motocyklowy "Sokół" z Budzynia. Szczegóły na stronie obu w/w klubów.

GREG 
Stały Bywalec

Wysłany: Sro 30 Mar, 2011 22:16   

Nadnoteckie Sokoły na Forum posiadają swój odrębny Dział ! Wszystko to dzięki Michałowi, który "ciągnie" to całe forum! Dzięki bardzo Michale !

Gość

Wysłany: Wto 26 Kwi, 2011 13:03   

Witam Wszystkich,

Jestem tu nowy i na razie przeglądam posty archiwalne.

yarul 
Nowicjusz

Wysłany: Sob 30 Kwi, 2011 11:00   

Witajcie
Chciałbym w końcu się oficjalnie przedstawić.
Imię : Jarek
Lat :30
Motocykl : Kawasaki Ninja zx900C
Zawód : utajniony ;)

W późniejszym czasie bardziej się rozpiszę
Na razie jedno foto do galerii :)

FOTO KAWSAKI

Odpowiedz do tematu