|
Powitanie |
| Autor |
Wiadomość |
GREG
Stały Bywalec

Wiek: 46 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 144 Skąd: Nakło nad Notecia
|
Wysłany: Wto 18 Sty, 2011 21:22
|
|
|
| Organizatorem kuligu będzie Sekcja Motocyklowa. Myślę, że pojawi się dużo motocyklistów z rodzinami, znajomymi. W praktyce wygląda to tak, że każdy może się "gaznąć" saniami i ugrzać przy ognisku. Najważniejszy jest w tym wszystkim ŚNIEG |
|
 |
GREG
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sob 22 Sty, 2011 16:49
|
|
|
Nie rozpoczynam nowego tematu w sprawie ZIMOWEGO ZLOTU organizowanego przez Sokolów z Budzynia, bo w sprawie wyjazdów (Zlot Goldwingów, Rajd Pałuk, Rajd do Odessy ) było małe zainteresowanie więc podciągnę to pod temat Powitania. Ciekaw jestem ilu jest chętnych na taki wyjazd? Spotkanie jest bardziej militarne, ale uważam że w okresie zimowym każde spotkanie podejmujące tematy min motocyklowe jest godne uwagi Ciekawe czy jacyś nasi motomilitarni pojadą swymi motórami |
|
 |
GREG
Stały Bywalec

|
Wysłany: Czw 03 Lut, 2011 20:53
|
|
|
Na naszej stronce jest kilka informacji o imprezkach motocyklowych, ele również rozrywkowych (zabawa karnawałowa) {na motocyklowych - grochówka pewna a na rozrywkowych? co pewne? jak myślicie? }
oto link bezpośredni do informacji : http://nadnoteckiesokoly....?plk=info&id=99 |
|
 |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Pią 04 Lut, 2011 13:08
|
|
|
Ja mam jedno pytanie do motocyklistów. Parę lat temu w Inowrocławiu na rynku widziałem jakiś zlot motocyklistów (to było chyba jakoś w połowie roku). Czy tam też jeździcie? Tak z ciekawości pytam . |
|
|
|
 |
GREG
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sob 05 Lut, 2011 21:28
|
|
|
| No to "jozin" byłeś świadkiem chyba jednego z pierwszych zlotów motocyklowych w Inowrocławiu. Bo chyba tamtejsi RAJDERSI 5-6 lat temu zaczęli organizować Zlot na Soli . Jakoś tam grupowo nie trafiliśmy i ja też tam nigdy nie byłem. Ale może kiedyś ? |
|
 |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 22:12
|
|
|
| GREG napisał/a: | | No to "jozin" byłeś świadkiem chyba jednego z pierwszych zlotów motocyklowych w Inowrocławiu. Bo chyba tamtejsi RAJDERSI 5-6 lat temu zaczęli organizować Zlot na Soli . Jakoś tam grupowo nie trafiliśmy i ja też tam nigdy nie byłem. Ale może kiedyś ? |
Możliwe. W każdym razie fajnie to wyglądało. Cały rynek zajęli. Zresztą Was też bym musiał kiedyś na żywca zobaczyć . |
|
|
|
 |
Piotr
Stały Bywalec

Wiek: 46 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 119 Skąd: Samostrzel
|
Wysłany: Pon 07 Lut, 2011 10:43
|
|
|
| Wiem, że motocykliści z naszych okolic indywidualnie jeżdżą na zlot do Inowrocławia, między innymi z Old Wings, ale dla mnie to koliduje ze zlotem w Polanowie, który odbywa się zawsze w tym samym terminie, jednakże zlot polanowski ma już 22-letnią historię i wybieram właśnie ten ostatni. Zapraszam motocyklistów z Nadnoteckich Sokołów do odwiedzenia w tym roku zlotu w Polanowie. |
|
 |
Piotr
Stały Bywalec

Wiek: 46 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 119 Skąd: Samostrzel
|
Wysłany: Pią 11 Lut, 2011 16:34
|
|
|
| Dla zainteresowanych pojazdami militarnymi. Jutro o godz. 9.00 z parkingu przy ul. Potulickiej (Biedronka), wraz z Nadnoteckimi Sokołami, wyjazd do Sypniewa k/Margonina na I Zimowy Zlot Pojazdów Militarnych. Organizatorem zlotu jest klub motocyklowy "Sokół" z Budzynia. Szczegóły na stronie obu w/w klubów. |
|
 |
GREG
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 30 Mar, 2011 22:16
|
|
|
| Nadnoteckie Sokoły na Forum posiadają swój odrębny Dział ! Wszystko to dzięki Michałowi, który "ciągnie" to całe forum! Dzięki bardzo Michale ! |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2011 13:03
|
|
|
Witam Wszystkich,
Jestem tu nowy i na razie przeglądam posty archiwalne. |
|
|
|
 |
yarul
Nowicjusz

Wiek: 30 Dołączył: 25 Kwi 2011 Posty: 5 Skąd: Nakło/ Koronowo
|
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2011 11:00
|
|
|
Witajcie
Chciałbym w końcu się oficjalnie przedstawić.
Imię : Jarek
Lat :30
Motocykl : Kawasaki Ninja zx900C
Zawód : utajniony
W późniejszym czasie bardziej się rozpiszę
Na razie jedno foto do galerii
FOTO KAWSAKI |
|
|
|
 |
|