W sumie nie wiedziałem gdzie to wrzucić ale może kogoś zainteresuje nowy program o ciekawych jednośladach i tych co się nie przewracają .
Ponieważ w długi majowy week tradycyjnie byłem na zlocie FBody Klub Polska pod Opolem, wrzucam odcinek praktycznie w całości poświęcony temu wydarzeniu.
Uwaga ! Trzeba zrzucić sobie na dysk ( 180 MB).
Dodam tylko, że impreza była "tłusta" i pomimo, że w tym roku - a jest to już mój szósty rok w klubie - byłem bez auta to najeździłem się do oporu wszelkiej maści V8 w różnych opakowaniach. Gościnie były Mustangi, Corvetty a nawet Torino z filmu/serialu Starsky & Hutch tyle, że nie w malowaniu filmowym No i zaczynam już tęsknić za czymś co ma troszkę więcej niż 5 litrów pod maską.
Miłego oglądania
_________________ "Jeśli robisz coś co podoba się Twoim rodzicom jesteś skończony. Natomiast jeśli wokół tego zaczynają kręcić się psy, szykuje się coś dobrego" BUK
Michał lub Jozin mam prośbę. Wrzućcie ten temat do zakładki "Motoryzacja" bo przez moje przeoczenie wrzuciłem to w główny board Sokołów. Dzięki
_________________ "Jeśli robisz coś co podoba się Twoim rodzicom jesteś skończony. Natomiast jeśli wokół tego zaczynają kręcić się psy, szykuje się coś dobrego" BUK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum