|
Chromy Chromy Chromy |
| Autor |
Wiadomość |
rafael86
Początkujący

|
Wysłany: Wto 24 Maj, 2011 08:07
|
|
|
Nie tylko osłony chłodnic wchodzą w gre ;p
Możesz mi podesłać przykładową fotkę ? zobaczę czy można coś takiego wykonać, raczej wchodzi w grę palenie laserowe niż tłoczenie blach, ale pomyślimy zobaczymy |
_________________ Ruch jest najprostszym i najczęstszym ze zjawisk w przyrodzie |
|
|
|
 |
Matys13
Stały Bywalec

|
Wysłany: Wto 24 Maj, 2011 18:48
|
|
|
| Fotki w tej chwili nie mam ale wstępnie kumpel projektuje dla mnie wzór. Jak coś będzie to się odezwę. Tak poza tym do jakiej grubości blachy można palić laserem i czy alu lub kwas wchodzą w grę ? |
_________________ "Jeśli robisz coś co podoba się Twoim rodzicom jesteś skończony. Natomiast jeśli wokół tego zaczynają kręcić się psy, szykuje się coś dobrego" BUK |
|
|
|
 |
rafael86
Początkujący

|
Wysłany: Wto 24 Maj, 2011 19:17
|
|
|
Grubość blachy zależy od Ciebie (do 20 mm o ile pamiętam) i od zagęszczenia linii we wzorze. Wpadł mi nowy pomysł do głowy. Mocowanie tablicy rejestracyjnej skutery też wchodzą w grę |
_________________ Ruch jest najprostszym i najczęstszym ze zjawisk w przyrodzie |
|
|
|
 |
Matys13
Stały Bywalec

|
Wysłany: Wto 24 Maj, 2011 20:59
|
|
|
No 20 mm grubości to już całkiem solidne trofeum Za jakiś miesiąc dam znać |
_________________ "Jeśli robisz coś co podoba się Twoim rodzicom jesteś skończony. Natomiast jeśli wokół tego zaczynają kręcić się psy, szykuje się coś dobrego" BUK |
|
|
|
 |
|
|