|
Rejestracja przez internet |
| Autor |
Wiadomość |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Pon 15 Lut, 2010 21:13 Rejestracja przez internet
|
|
|
W niektórych przychodniach w Bydgoszczy jest już możliwa rejestracja przez internet. Uważam, że takie rozwiązanie jak najbardziej powinno być przeniesione na grunt nakielski. W efekcie, każdy by na tym zyskał. Nie byłoby kolejek, nie byłoby zarażania ludzi w przychodni przez chorych stojących w kolejce, itp. No i panie z rejestracji miałyby mniej stresujące zajęcie .
Myślę, że to nie jest aż taki wielki problem, by to wprowadzić. Wystarczy obsługa komputera przez rejestratorki, dobre chęci i pomysł... z góry. |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 32 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1018 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Pon 15 Lut, 2010 21:17 RE: Rejestracja przez internet
|
|
|
| No w mojej przychodni rejestracja do Lekarza Rodzinnego ma miejsce po uprzednim zadzwonieniu do rejestracji. Przychodzi się na określoną godzinę i po temacie. A nie jak kiedyś było, pełno ludzi i się pytało kto ostatni.... a później wyliczanka ilu do lekarza jeszcze czeka. |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
Palik
Początkujący

|
Wysłany: Wto 08 Mar, 2011 14:53
|
|
|
| Nakielski szpital realizuje projekt, gdzie rejestracja internetowa będzie wdrożona - ale to pewnie 2012 2013 |
|
|
|
 |
ELA
Początkujący

|
Wysłany: Wto 08 Mar, 2011 16:29
|
|
|
Właśnie dzisiaj byłam u lekarza . Rejestracja telefoniczna na określoną godzinę . Lekarz jednak bez komputera wszystko ręcznie wypisuje . Na bezpośredni kontakt z pacjentem mało czasu , chociaż lekarka konkretna , dokładna w wywiadzie , wypytuje o każdy szczegół.
Daje zlecenia na rehabilitację .
Piszę tak dokładnie o wizycie , ponieważ do tej pory byłam w Kuj. Pom.Kasie chorych , miałam obawy przed zmianą , jednak po dzisiejszej wizycie nie żałuję .
POCHWAŁA MAZOWIECKIEJ KASY CHORYCH . |
|
|
|
 |
|
|