|
Rowerowe wycieczki |
| Autor |
Wiadomość |
lotar
Stały Bywalec

|
Wysłany: Nie 13 Cze, 2010 22:16
|
|
|
Takowa wycieczka to chyba już tylko dla "zaawansowanych".
Podziw czy szaleństwo ? (było "siem" młodym to kondycja nie ciążyła...)
Jestem chętny na wycieczki bardziej amatorskie i "regionalne" i to takie bardziej wekendowe bo praca zabija nadmiar wolności...
(napiszę łykendowe to znowu Michał uwali mnie w Krajana) |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
Wysłany: Nie 13 Cze, 2010 23:12
|
|
|
Raczej większość ludzi jest nastawiona na bardziej spokojne wycieczki - a nie maratony |
_________________ http://www.audycjaclubtime.pl.tl/ |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 32 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1018 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Pon 14 Cze, 2010 19:44
|
|
|
No to już wyjazd raczej wyczynowy, niż przejażdżka rekreacyjna no i jakoś mi się nie chce wierzyć ze w jeden dzień przejedziecie w tą i z powrotem 500km |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
rob
Początkujący

|
Wysłany: Sro 16 Cze, 2010 20:50
|
|
|
uwaga!!!
wyjazd odwołany,z racji pracy.
a tak na marginesie proszę czytać uważniej,gdyż na samym poczatku było napisane dla wytrwałych i zaangażowanych.co prawda jest byłby to wyjazd naprawdę wyczerpujący ale jest realne przejechanie 500km w ciagu jednego dnia.
sam nie raz jechałem i nie jeden by sie zdziwił ile daje satysfakcji przejechanie kilku set kilmoetrów w dzień.hobby się ma a nie wybier.lepiej deptać rowerem niż spijać piwko pod kioskiem.
pozdrowienia dla wszystkich pozytywnie zakręconych.
przepraszam tylko te trzy osoby które były bardzo zaangażowane w ten wyjazd-przykro mi bardzo ze nie dojdzie do skutku.
jescze raz pozdrawiam. |
_________________ rob |
|
|
|
 |
rob
Początkujący

|
Wysłany: Czw 19 Sie, 2010 18:58
|
|
|
moja propozycja ok65km.rowerem do Tucholi.w któryś weekend.proponuję którąś sobotę lub niedzielę września.wyjazd jedniodniowy rekraacyjny.trasa jest do dogadania.gdzina wyjazdu proponowałbym około 8 rano.
10 września rajd rowerowy(rekraacyjny)organizatorem rajdu jest starostwo powiatowe w Nakle.Zapraszam.regulamin na stronie internetowej nakla. |
_________________ rob |
|
|
|
 |
|
|