Filmik trochę stary, bo sprzed dwóch lat, ale jestem ciekaw, czy oni jeszcze się w to bawią i czy rozwijają się? No chyba, że już się połamali i pokończyli kariery .
_________________ Zanim stworzysz temat lub wypowiesz się w jakimś wątku przemyśl dokładnie, co chcesz przekazać światu i czy Twój post ma jakąś wartość.
---
Blog Kupowanie, Najlepsze blogi o pieniądzach, Firma MIKRO
Wysłany: Wto 15 Cze, 2010 21:56
Widziałem to chyba z pół roku temu. No cóż - w Nakle nie rozwiną się pewnie zbytnio. Jeśli trafią na kogoś lepiej zaznajomionego z techniką, to czemu nie. Na razie przypomina to bardziej treningi karate na podstawie filmów z Brucem Lee albo "wyczynowe" skoki do Noteci z mostu kcyńskiego.
Ale zapał widać - szczególnie podobał mi się pomysł z jednolitymi koszulkami Widać że jest to na trochę poważniej niż jeden "trening".
_________________ "Dziś nie będę trzeźwy, jutro nie będę pijany. Dzisiaj wino, jutro praca"
Imru al-Qajs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum