Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 10:59 Dobra runda Czarnych
IV-ligowi piłkarze Czarnych Nakło zajmują świetne, trzecie miejsce po rundzie jesiennej. Jaka będzie wiosna? Czy zespół stać na utrzymanie tej pozycji? A może coś więcej?
[size=x-small]tabela na podstawie serwisu 90minut.pl[/size]
Patrząc na to, co się wokół klubu dzieje i na skład, obecne miejsce jest chyba wielkim sukcesem całej ekipy. Może dobra gra przysporzy klubowi nowych sponsorów?
Wszystkich zainteresowanych świeżymi wynikami klubu i innymi statystykami odsyłam tutaj.
_________________ Zanim stworzysz temat lub wypowiesz się w jakimś wątku przemyśl dokładnie, co chcesz przekazać światu i czy Twój post ma jakąś wartość.
---
Blog Kupowanie, Najlepsze blogi o pieniądzach, Firma MIKRO
W dniu 6 lutego 2010 roku seniorzy KS. CZARNI Nakło rozegrają pierwszy mecz sparingowy z zespołem START Pruszcz Pomorski. Mecz się odbędzie na boisku WKS ZAWISZA Bydgoszcz - boisko z sztuczna trawą. Początek meczu, godzina 12:00. Zimowa aura spowodowała, że zaplanowany na dzień 30 stycznia 2010 roku mecz sparingowy z SOKOŁEM Domasławek nie doszedł do skutku.
Jak na pierwsze spotkanie, to chyba nie można narzekać. Zwłaszcza na skuteczność, skoro nakielscy zawodnicy strzelili dwie bramki.
_________________ Zanim stworzysz temat lub wypowiesz się w jakimś wątku przemyśl dokładnie, co chcesz przekazać światu i czy Twój post ma jakąś wartość.
---
Blog Kupowanie, Najlepsze blogi o pieniądzach, Firma MIKRO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum