|
COL-MAR TPS ASIKO Nakło |
| Autor |
Wiadomość |
Piotr
Stały Bywalec

Wiek: 45 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 121 Skąd: Samostrzel
|
Wysłany: Pon 24 Maj, 2010 19:06
|
|
|
Już wyczytałem, że następne mecze ligowe po wakacjach, ale gdybyście mieli w planie jakiś mecz tzw. towarzyski, to informujcie na tut. forum. A nagrody dla najwierniejszych kibiców nie przewidziano ?? |
|
 |
Tadziu
Stały Bywalec

|
|
|
|
 |
Pinecha
Stały Bywalec

|
Wysłany: Pią 04 Cze, 2010 07:52
|
|
|
| Wszystkie tabele ALS w Bydgoszczy znajdziecie na tej stronie |
_________________ Nakielskie Towarzystwo Sportowe "Trójka" |
|
|
|
 |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Pią 04 Cze, 2010 08:36
|
|
|
| Widzę, że w I lidze zostało rozegranych 26 meczów. Czy jesteście w stanie rozegrać tak dużą liczbę spotkań? |
|
|
|
 |
Pinecha
Stały Bywalec

|
Wysłany: Pią 04 Cze, 2010 12:10
|
|
|
| Te 14 spotkań to mecze i rewanże z drużynami z grupy finałowej, do tego trzeba dodać 8 meczy z pierwszej rundy. W sumie mamy 22, a żeby dobić do 26 można jeszcze policzyć dwa pięciosetowe sparingi i dwa mecze na turnieju towarzyskim w Nakle. Wciąż liczymy, że uda nam się wystartować w III lidze i wtedy tych meczy będzie znacznie więcej. Dlatego też postaramy się rozszerzyć skład poprzez jakieś ciekawe transfery. W połowie sezonu dokonaliśmy 3 zmian i tylko ta zaproponowana przezemnie wypaliła. |
|
|
|
 |
Tadziu
Stały Bywalec

|
Wysłany: Pią 04 Cze, 2010 12:33
|
|
|
| Im więcej grania tym lepiej.Żeby się rozwijać trzeba dużo grać, same treningi nie dadzą nam zamierzonego efektu. |
_________________ www.nts3.naklo.pl |
|
|
|
 |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Pią 04 Cze, 2010 20:26
|
|
|
| Pinecha napisał/a: | | Dlatego też postaramy się rozszerzyć skład poprzez jakieś ciekawe transfery. W połowie sezonu dokonaliśmy 3 zmian i tylko ta zaproponowana przezemnie wypaliła. |
Nie ukrywam, że podsyciłeś moją ciekawość. Jakie to transfery? Skąd? Za ile? Na jak długo? Na jakie pozycje?
Oczywiście wiem, że na większość z tych pytań nie otrzymam odpowiedzi (wiadoma sprawa ), ale profilaktycznie wolałem je zadać. |
|
|
|
 |
Pinecha
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sob 05 Cze, 2010 22:23
|
|
|
Komplet odpowiedzi będzie później Można się spodziewać wzmocnień lub uzupełnienia składu na takich pozycjach jak: środek , przyjęcie i rozegranie. Dodatkowo dodam , że kolejność nie jest tu przypadkowa. |
|
|
|
 |
Pinecha
Stały Bywalec

|
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010 22:14
|
|
|
| Ciekawy wywiad można przeczytać na Expressie Bydgoskim na temat naszej drużyny ze środkowym bloku Michałem Nowakiem. |
|
|
|
 |
|
|