FORUM GMINY NAKŁO NAD NOTECIĄ
Niezależne forum mieszkańców Gminy Nakło nad Notecią. Kontakt: administrator@forum.naklo.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
"Nakielskie drajwery"
Autor Wiadomość
Michał 
Administrator

Wysłany: Pon 18 Kwi, 2011 22:45   

Matys13, kto zrobi teraz tą przebudowę koło przejazdu kolejowego, jak nie dawno był tam remont :?: Bo to jest takie nasze myślenie...

A Rynek... to już jest ewenement jak i piesi w Nakle, ale są to zaniedbania Policji i Straży Miejskiej, bo wystarczyło by raz na jakiś czas aby pieszy patrol tam się pokręcił i wlepił i mandaty i pouczenia... i tak systematycznie to by ludzie zrozumieli, że to nie są odsiedlowe uliczki i jak popadnie nie wolno przechodzić.

Co do mojej osoby, jak mam jakieś sprawy do załatwienia, omijam rynek autem nie pcham się tam bo nie ma to sensu, prędzej obskoczę na pieszo, niż bym miał autem przejechać...
z tego co zauważyełm dużym problemem jest wyjechanie z ul. Gminazjalnej, ale tutaj w grę wchodzi dobra wola kierowców... bo wystarczy, że jeden się zatrzyma i już powiedzmy dwa auta wyjadą... ale tej kultury to nie tylko nam nakielskim kierowcom brakuje, ale tak i jest poza naszą gminą...

Przykład z dzisiaj, będąc w Bydgoszczy rodziców autem, czyli obce rejestracje zostałem nieźle otrąbiony, jak wypuściłem kierowcę z cukierni staropolskiej na Grunwaldzkiej, a ów kierowca chciał wyjechać w stronę Osowej Góry.

Odpowiedz do tematu