|
Blokada drogi |
| Autor |
Wiadomość |
Fledermaus
Specjalista

|
Wysłany: Sro 12 Sty, 2011 10:26 Blokada drogi
|
|
|
| Dzisiaj o 10 : 00 przed wjazdem na nakielski rynek ( bydgoska ) rozstawili się pracownicy KPWiK i udrożniali kanalizację, bo była zapchana. Z racji tego że nasze studzienki są na środku a ich pojazd ma duże gabaryty przejazd był znacznie utrudniony. Ciężarówki w ogóle nie mogły przejechać i stały blokując ruch a osobowe uciekały gdzie tylko mogły ( starając się nie stwarzać zagrożenia ) Do sedna, nagle zobaczyłem naszych kochanych strażników miejskich i byłem pewien, że zaczną ratować sytuację i będą kierować ruchem. Jednak oni zwyczajnie uciekli i odjechali patrząc i śmiejąc się jaki duży korek się zrobił. Panowie gratuluje dobrze wykonanej roboty. Nasze podatki nie idą na marne. Na pewno mieli ważniejszą sprawę taką jak rozstawienie fotoradaru. |
_________________ http://www.audycjaclubtime.pl.tl/ |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 33 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1021 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Sro 12 Sty, 2011 10:58
|
|
|
Dlatego, żona wparowała do mieszkania szybko po samochód bo Linia 407 nie jechała....
Odnośnie SM... nigdy nie miałem dobrego zdania o tej formacji i nie chodzi mi tylko o Nakło. |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
|
|
|
 |
lotar
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 12 Sty, 2011 12:46
|
|
|
No pieski jeszcze czasem przygarną...
SM rozrasta się kadrowo a na ulicach ich coraz mniej. |
|
|
|
 |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Sro 12 Sty, 2011 15:20
|
|
|
Czepiacie się strażników. A oni odwalają bardzo pożyteczną robotę... biurową. Co prawda, nie wiem co takiego robią, ale zapewne coś ważnego dla mieszkańców.
Swego czasu zarejestrował się na forum komendant SM. Może jak to czyta to się wypowie w tym temacie. No chyba, że władza zabroniła . |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
Wysłany: Sro 12 Sty, 2011 17:04
|
|
|
| Wątpię, żeby zabrał głos aczkolwiek miło by było gdyby udzielał się w takich tematach. |
_________________ http://www.audycjaclubtime.pl.tl/ |
|
|
|
 |
Matys13
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 12 Sty, 2011 18:43
|
|
|
| jozin napisał/a: | Czepiacie się strażników. A oni odwalają bardzo pożyteczną robotę... biurową. Co prawda, nie wiem co takiego robią, ale zapewne coś ważnego dla mieszkańców.
|
Z pewnością nie tylko biurową, bo jak nazwać pracę biurową w momencie gdy SM przjeżdża do "Ciebie" do domu w sprawie wyjaśnienia kwestii mandatu z video rejestratora... |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 33 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1021 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Pon 21 Lut, 2011 10:45
|
|
|
Dziś się chyba też szykuje jakaś blokada na razie nie wiem gdzie, ale w kierunku Bydgoszczy jechało pełno ciągników z flagami:
 |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
|
|
|
 |
paniekierowniku
Stały Bywalec

Wiek: 21 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 213 Skąd: Z Brzydgoszczy
|
Wysłany: Pon 21 Lut, 2011 15:03
|
|
|
Może zlot jakiś mają jak Sokoły Rozpoczęcie albo zakończenie sezonu |
_________________ Pozdro! |
|
|
|
 |
Matys13
Stały Bywalec

|
Wysłany: Pon 21 Lut, 2011 15:37
|
|
|
| Prawdopodobnie chodzi o jakąś pikietę czy strajk w Bydgoszczy, ale czego dotyczy konkretnie niestety nie dowiedziałem się. |
_________________ "Jeśli robisz coś co podoba się Twoim rodzicom jesteś skończony. Natomiast jeśli wokół tego zaczynają kręcić się psy, szykuje się coś dobrego" BUK |
|
|
|
 |
paniekierowniku
Stały Bywalec

Wiek: 21 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 213 Skąd: Z Brzydgoszczy
|
Wysłany: Pon 21 Lut, 2011 15:48
|
|
|
| Kod: | Około 60 ciągników pojawi się dziś w centrum Bydgoszczy. W godz. od 11 do 13 należy spodziewać się blokady Grunwaldzkiej, Focha i ronda Jagiellonów. Strajkować będą rolnicy.
Protest wiąże się z nieopłacalnością produkcji trzody chlewnej i sprowadzeniem do Polski niemieckiego mięsa skażonego diotoksynami. Przed Urzędem Wojewódzkim rolnicy chcą wręczyć petycję wojewodzie Ewie Mes. Do Bydgoszczy przyjedzie blisko 60 ciągników rolniczych. |
Żródło |
_________________ Pozdro! |
|
|
|
 |
|
|