|
Rury kanalizacyjne na korytarzu? |
| Autor |
Wiadomość |
Mieszko
Nowicjusz

|
Wysłany: Sro 21 Gru, 2011 19:35 Rury kanalizacyjne na korytarzu?
|
|
|
Właśnie prowadzone są remonty kominów i prowadzona jest nowa instalacja dla tv kablowej przy ul. Parkowej i Bydgoskiej w Potulicach. Co na Święta mieszkańcom Potulic zafundował prezes spółdzielni mieszkaniowej Chrobry pan Tomasz Kielak:
- rury kanalizacyjne na korytarzach (z tego co wiem to kable tv mogą być prowadzone w eleganckich rurkach, a nie w rurach kanalizacyjnych o średnicy jakichś 20 cm!) - teraz będę się wstydził zapraszać gości
- zniszczona elewacja na bloku
- zniszczona kanaliza u niektórych mieszkańców - co tam święta bez dostępu do wc
- zniszczona instalacja internetowa - jak nie ma kanalizy to po co internet
Do tego pan prezes uważa że ekipa którą zatrudnił jest dobrą ekipą a wypadki losowe się zdarzają. Owszem, ale chyba nie w takiej ilości dla jednej ekipy. Życzę Panu panie prezesie takiej ekipy w pana mieszkaniu na święta. Z pozdrowieniami mieszkaniec Potulic. I proszę pamiętać, że prezesem się nie jest prezesem się bywa.
Proszę o opinię innych mieszkańców czy uważają że rury kanalizacyjne na blokach są ozdobą naszych klatek schodowych, ja w tej chwili mam problem z włączeniem światła, bo koło włącznika mam rurę kanalizacyjną. |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 33 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1021 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Pią 20 Sty, 2012 21:24
|
|
|
Mieszko, a byś zadał jakąś relacje fotograficzną. Z miłą chęcią bym ujrzał te innowacje na klatce schodowej |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
|
|
|