|
wasze ubezpieczenie mieszkania |
| Autor |
Wiadomość |
wojts
Nowicjusz

|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 21:27 wasze ubezpieczenie mieszkania
|
|
|
cześć,
od kilkunastu dni zastanawiam się nad wyborem odpowiedniego ubezpieczyciela dla swojego nowego mieszkania (nie chwaląc się oczywiście). Co mi możecie polecić w obecnej chwili ? Na forum ubezpieczeniowym polecono mi to ubezpieczenie mieszkania w Benefii. Firma wygląda na solidną, ubezpieczenie można zamówić przez Internet. Macie jakieś doświadczenia z tą firmą ? jeszcze jutro przejdę się do agenta i zobaczę, co mi zaproponują. Liczę także na Wasze komentarze i opinie - z góry za wszystkie dziękuję. |
_________________ wojts, jest zarejestrowanym użytkownikiem NAKŁO - Forum od 28.02.'10. |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 32 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1018 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 23:23 RE: wasze ubezpieczenie mieszkania
|
|
|
Trudno mi powiedzieć, mam nadzieję, że nie jest to "reklama" .
Odnośnie firmy ubezpieczeniowej ja mam wykupiony "STARTER 24" do auta i jak przysłali mi umowę, to ich ubezpieczycielem właśnie jest Benefia. Jak na razie nie skorzystałem, z tej opcji pomocy i mam nadzieję, że nie będzie mi to potrzebne.
Pytanie jest jeszcze od czego chcesz ubezpieczyć się ?
[size=x-small]Również do tego tematu zapraszam [/size] |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 23:37 RE: wasze ubezpieczenie mieszkania
|
|
|
Ja mam w Allianzie. I to mi wystarcza. Nie jestem ani zadowolony, ani niezadowolony.
A co treści pierwszego wątku, reklamą zajeżdża i to mocno. |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
|
|
|
 |