|
Motoryzacja |
| Autor |
Wiadomość |
lotar
Stały Bywalec

|
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2011 15:26 Motoryzacja
|
|
|
Nie chciałem tego podpinać pod Sokoły i niepotrzebnie im zaśmiecać...
... a mam pytanie do Was czy macie namiary na elektryka (elektronika, elektromechanika) samochodowego w Nakle lub okolicach. Oczywiście o takich zaletach jak - sumienność, dostępność od godzin porannych i w przystępność jeśli chodzi o ceny - nie wspomnę
(ostatnio dzięki forum uzbierałem nowe namiary na serwis klimatyzacji - może uda się i w tym temacie)
Za pomoc z góry dziękuję. |
|
|
|
 |
cwaniak
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 21 Wrz, 2011 10:17
|
|
|
O jaki samochód Ci chodzi. Znam dobrego speca od elektryki i mechaniki z Łochowa, jednak wyspecjalizował się tylko w samochodach m-ki Renault (bo też w nich się najwięcej elektronika psuje) i jest sumienny w tym co robi.
Natomiast ogólnie mogę polecić Sobczaka z Nakła ul. Rynek, lecz u niego z czasem cienizna. |
|
|
|
 |
lotar
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 28 Wrz, 2011 08:42
|
|
|
Głównie Ople, Skoda - u Sobczaka kiedyś byłem i wystarczy stąd też szukam dobrego fachowca, a nie takiego u którego czuje się jak intruz i maruda spod US. |
|
|
|
 |
Matys13
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 28 Wrz, 2011 11:41
|
|
|
| lotar napisał/a: | Głównie Ople, Skoda - u Sobczaka kiedyś byłem i wystarczy stąd też szukam dobrego fachowca, a nie takiego u którego czuje się jak intruz i maruda spod US. |
BINGO - mam takie same wrażenia |
_________________ "Jeśli robisz coś co podoba się Twoim rodzicom jesteś skończony. Natomiast jeśli wokół tego zaczynają kręcić się psy, szykuje się coś dobrego" BUK |
|
|
|
 |
|
|