Wysłany: Wto 15 Mar, 2011 19:21 Erich von Daniken
Witam was serdecznie.
Tak się zastanawiam czy w Nakle lub okolicach jest osoba, która zna Ericha von Danikena i czy może ktoś posiada jego książki lub innych autorów w podobnej tematyce.
Rozumiem, że to dość specyficzny rodzaj lektury i nie każdy musi podzielać jego zdanie i przemyślenia.
Czy znajdzie się ktoś kto czyta takie książki?? :-)
Nie znam osobiście ale coś tam jego przetrawiłem... nawet nie pamiętam tytułu, ale do dziś szumi mi w głowie co napisał w tej książce. Mianowicie chodzi o to, że ludzie są eksperymentem na ziemi prowadzonym przez inny gatunek gdzieś tam z kosmosu...
Całkiem niezła literatura wwiercająca się w tematykę PSI lub X Files...
Nic więcej na temat autora i książek nie mogę powiedzieć choć nie ukrywam, że temat w którym operuje nie jest mi obcy. Do dzisiaj uważam książkę innego autora - Zajdela pt " Limes Inferior " za klasyk i w pewnym sensie urzeczywistniającą się dziś wizję współczesnego świata. Tematyka z pogranicza sc-fi ale sporo wiadomych korelujących z czasem obecnym.
_________________ "Jeśli robisz coś co podoba się Twoim rodzicom jesteś skończony. Natomiast jeśli wokół tego zaczynają kręcić się psy, szykuje się coś dobrego" BUK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum