Szukał trąbki na mecz.. i się troszkę zirytował, że sam zakup to powiedzmy koszt 10zł, a przesyłka tyle samo bądź więcej.
Niestety tak często bywa, żeby sprzedający płacili mniejszą prowizję alledrogo, to zaniżają koszt sprzedaży przedmiotu, a zawyżają koszty wysyłki.
Jednak mnie coś innego na tym portalu irytuje.
System komentarzy, żebym mógł otrzymać komentarz od sprzedającego muszę mu najpierw ja go wystawić. No to jeszcze idzie jakoś przeżyć, ale często bywa tak, że sprzedający "zapomina" się odwdzięczyć.
Wg. mnie powinni ustawić tak ten system, że komentarz pojawia się jednocześnie u dwóch osób. Czyli sprzedający i kupujący jak wystawią komentarze, wtedy pojawiają im się na ich kontach jednocześnie.
A już teraz ten system ukrywania nicków.... kto to wymyślił, to ja nie wiem.
Ale wracając do Piotra... niestety trzeba to wkalkulować w cenę zakupów.
Wiek: 45 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 121 Skąd: Samostrzel
Wysłany: Wto 30 Mar, 2010 21:44 RE: Alledrogo
Ja wcale nie zirytowałem się tym, iż takie są ceny i opłaty, lecz formą odpowiedzi. To już małe dzieci wiedzą, że wszystko można kupić w internecie, ale ja zadałem grzeczne pytanie, a .......... już dalej nie napiszę. Gdybym chciał być złośliwy, to odpisałbym w podobnym tonie, ale jestem PEWIEN, że tego na Allegro nie można kupić, to się ma wrodzone, albo powstaje wskutek dobrego wychowania. Pozdrawiam.
ehhh panie piotrze i kto tu maci caly czas wode szkoda gadac (zaraz mi sie przypominaja stare dziadki co jeden na drugiego nadaje) W zwiazku z droga przesylka warto zastanowic sie nad zakupem kilku rzeczy u tego samego sprzedawcy wtedy przesylka nie jest juz taka droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum