|
Strzelanie |
| Autor |
Wiadomość |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Wto 18 Maj, 2010 16:46 Strzelanie
|
|
|
Od jakiegoś czasu bardzo rzadko bywam w Nakle, więc pewne rzeczy już się pozmieniały. Mam jednak pytanie. Czy wiecie gdzie można spokojnie i bezpiecznie postrzelać z wiatrówki w Nakle? Właśnie planuję nawiedzić "stolycę" i jestem ciekaw czy znacie takie miejsca.
Dzięki! |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
Wysłany: Wto 18 Maj, 2010 18:35
|
|
|
| Teren cukrowni Nakło. Chodzi mi tutaj o teren gdzie są zbiorniki wodne. Fakt jest to lokacja ogrodzona ale dla chcącego nic trudnego. Praktycznie nikt tam się nie pojawia a obszar duży. |
_________________ http://www.audycjaclubtime.pl.tl/ |
|
|
|
 |
rob
Początkujący

|
Wysłany: Wto 18 Maj, 2010 19:22
|
|
|
| Ja proponowałbym otwartą przestrzeń(piaskowe góry).Lokalizacja cmentarz plac obok kapliczki.Bezpieczniej. |
_________________ rob |
|
|
|
 |
Krzych
Stały Bywalec

|
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010 23:18
|
|
|
A wiecie coś na temat strzelnic? Bo chyba o to chodziło jozinowi - a jeśli nie, to interesuje mnie.
Co się dzieje np. w SP4 od czasu, kiedy strzelnicą nie opiekuje się już pan Sławek Łaniecki? Co tam w Paterku oprócz kurkowych strzelań się dzieje? Wie ktoś? |
_________________ "Dziś nie będę trzeźwy, jutro nie będę pijany. Dzisiaj wino, jutro praca"
Imru al-Qajs
 |
|
|
|
 |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Nie 23 Maj, 2010 18:06
|
|
|
| W sumie czy to strzelnica, czy nie, to dla mnie akurat bez znaczenia. Ważne, żeby było bezpiecznie i żeby mnie nikt nie przegonił. |
|
|
|
 |
|
|