|
Nakielski Ośrodek Kultury |
| Autor |
Wiadomość |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Pon 22 Mar, 2010 11:46 Nakielski Ośrodek Kultury
|
|
|
Skoro kolega kowal jest przedstawicielem NOK-u na naszym forum, to chętnie w tym wątku będę dowiadywał się niektórych newsów z życia ośrodka.
Moje pierwsze pytanie jest takie: czy są jakieś plany, by poprawić oświetlenie w NOK? Chodzi mi o główną salę.
Przed kilkoma laty organizowałem lub współorganizowałem różne imprezy i generalnie ludzie z województwa właśnie narzekali na kiepskie oświetlenie sali. |
|
|
|
 |
kowal_naklo
Początkujący

|
Wysłany: Pon 22 Mar, 2010 11:53 RE: Nakielski Ośrodek Kultury
|
|
|
Postaram się odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale musisz mi sprecyzować o którą salę Ci chodzi bo NOK posiada trzy sale:
- sala widowiskowo-kinowa
- sala konferencyjna
- sala klubowa |
_________________ kowal_naklo, jest zarejestrowanym użytkownikiem NAKŁO - Forum od 18.03.'10. |
|
|
|
 |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Pon 22 Mar, 2010 11:55 RE: Nakielski Ośrodek Kultury
|
|
|
| Już uściślam. Chodzi mi o salę konferencyjną (zapomniałem wcześniej jak ona się nazywa). |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
Wysłany: Pon 22 Mar, 2010 12:24 RE: Nakielski Ośrodek Kultury
|
|
|
| no wlasnie bo oswietlenie tej sali wola o pomste do nieba |
_________________ http://www.audycjaclubtime.pl.tl/ |
|
|
|
 |
rafael86
Początkujący

|
Wysłany: Pon 22 Mar, 2010 14:22 RE: Nakielski Ośrodek Kultury
|
|
|
| Moje pytanie brzmi. . . Jakie są plany NOKu na zbliżający się małymi kroczkami sezon letnio-wakacyjny, będą jakieś imprezy, czy ciągła stagnacja ? |
_________________ Ruch jest najprostszym i najczęstszym ze zjawisk w przyrodzie |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
|
|
|
 |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Sro 31 Mar, 2010 21:47 RE: Nakielski Ośrodek Kultury
|
|
|
| Są jakieś newsy odnośnie do mojego pytania? Chodzi mi o to, czy są jakieś plany poprawy oświetlenia w sali konferencyjnej? Czy jest po prostu świetnie, a ja, jak zwykle, niepotrzebnie się czepiam? |
|
|
|
 |
karuzel BSN
Stały Bywalec

|
Wysłany: Czw 01 Kwi, 2010 22:40 RE: Nakielski Ośrodek Kultury
|
|
|
| Mam 5 razy w tygodniu zajęcia na tej sali i nic nie wiem o nachodzącym remoncie lub modernizacji oświetlenia. Ostatnio odrestaurowany został parkiet i chyba ma być naprawiony dach bo chyba trochę przecieka. jedna z dwóch kul na suficie działa :-) |
| Ostatnio zmieniony przez karuzel BSN Czw 01 Kwi, 2010 22:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
rafael86
Początkujący

|
Wysłany: Pią 02 Kwi, 2010 12:36 RE: Nakielski Ośrodek Kultury
|
|
|
| karuzel BSN napisał/a: |
Mam 5 razy w tygodniu zajęcia na tej sali i nic nie wiem o nachodzącym remoncie lub modernizacji oświetlenia. Ostatnio odrestaurowany został parkiet i chyba ma być naprawiony dach bo chyba trochę przecieka. jedna z dwóch kul na suficie działa :-)
|
Ahhh ten parkiet nie raz zdarł mi kolano |
_________________ Ruch jest najprostszym i najczęstszym ze zjawisk w przyrodzie |
|
|
|
 |
karuzel BSN
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sob 03 Kwi, 2010 19:58 RE: Nakielski Ośrodek Kultury
|
|
|
| Ja na nim złamałem obojczyk, darzę go szczególną sympatią hehe |