Zacytuję mądre powiedzenie "Tylko krowa nie zmienia poglądów".
Chylińska też była utożsamiana z jednym stylem. A dzisiaj co?
_________________ Zanim stworzysz temat lub wypowiesz się w jakimś wątku przemyśl dokładnie, co chcesz przekazać światu i czy Twój post ma jakąś wartość.
---
Blog Kupowanie, Najlepsze blogi o pieniądzach, Firma MIKRO
Fledermaus, Ty czegoś chyba nie rozumiesz. Tyle razy Ci tłumaczyłem: przeczytaj, pomyśl, a dopiero potem odpowiedz. A Ty robisz wszystko inaczej, albo z pominięciem dwóch pierwszych opcji, albo myląc kolejność.
Szanuję Twoje talenta pisarskie, ale na tym forum nie masz obowiązku udzielania się we wszystkich wątkach, jakie się pojawią na forum tylko po to, by nabijać bezsensowne posty. Wolałbym (i pewnie nie tylko ja) przeczytać Twoje ciekawe opinie w 10% tematów, ale żeby one były w jakiś sposób wartościowe: na temat i na jakimś sensownym poziomie.
Czy ja pytałem o to, czy Ci się podoba jej muzyka albo kto jest jej słuchaczem?
Ja wyraźnie napisałem, że poglądy, a także zainteresowania można zmieniać, a przykładem jest Chylińska. Poglądy zmieniają politycy, muzycy, a nawet konserwatywni księża, więc nie widzę nic dziwnego, żeby i bohaterowie tego posta za jakiś czas odrobinę zmienili styl.
Nie rozumiem, o co Ci chodzi z gimnazjum, ale zakładam, że nie chciałeś obrażać gimnazjalistów. Proszę Cię jednak, nie odpowiadaj już na powyższe zdanie, bo odbiegamy od tematu.
_________________ Zanim stworzysz temat lub wypowiesz się w jakimś wątku przemyśl dokładnie, co chcesz przekazać światu i czy Twój post ma jakąś wartość.
---
Blog Kupowanie, Najlepsze blogi o pieniądzach, Firma MIKRO
I tu zgadzam się z Jozinem - gdybym proponowała przeskoczenie z hardcoru do szant, to masz prawo się burzyć. Od hardcore do heavy metalu nie jest wcale tak daleko, a jeśli chłopcy chcą, aby kapela działała, to trzeba coś zrobić. Albo w tę, albo w drugą stronę.
_________________ "Natura nie łamie swych praw" /Leonardo da Vinci/
Czy ja pytałem o to, czy Ci się podoba jej muzyka albo kto jest jej słuchaczem?
A czy ja powiedziałem czy mi się podoa czy nie jej muzyka?
jozin napisał/a:
Tyle razy Ci tłumaczyłem: przeczytaj, pomyśl, a dopiero potem odpowiedz. A Ty robisz wszystko inaczej, albo z pominięciem dwóch pierwszych opcji, albo myląc kolejność.
Od siebie dodam czytanie ze zrozumieniem. Takie modne zdanie.
jozin napisał/a:
Szanuję Twoje talenta pisarskie, ale na tym forum nie masz obowiązku udzielania się we wszystkich wątkach, jakie się pojawią na forum tylko po to, by nabijać bezsensowne posty.
Gdybys obserwopwał dokładnie forum a nie patrzyl tylko na ilość postów pod obrazkiem wiedziałbys, że nie udzielam się w każdym temacie
Poza tym gdybyś pomyślał Chylińska się tym nie zainteresowała, tylko zrobiła to dla pieniędzy, bo znowu powraca do dawnego stylu.
eeee, coś mnie ominęło widzę . nie, no nie będziemy zmieniać stylu tylko po to, żeby znaleźć wokala. to by była jakaś paranoja. rozumiem kapele, które zmieniają styl, bo mają inne fascynacje, idą do przodu, wracają do korzeni, czy co tam im odpierdziela w głowie. i chylińską też rozumiem, chociaż nie podoba mi się to, co robi teraz. ale zmieniać muzykę z powodów personalnych?...
niestety nie, nie ma facetów z jajami i dobrym wokalem na raz. szkoda, bo już nas świerzbi, żeby pojechać sobie gdzieś, a tak siedzimy w piwnicy i knujemy nowy materiał. też fajne, ale jednak niedosyt jest. trochę już ten stan trwa i wkurzwia nas powoli, ale co zrobisz. nic nie zrobisz. sie rozgadałem. mało mówić, mało mówić. to ty teraz matys13 możesz odpowiedzieć na mojego posta i będziesz miał podwójną korzyść. pozdrowienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum