|
HOUSE THERAPY |
| jak oceniasz imprezy w Nakle? |
| jest dobrze |
|
14% |
[ 1 ] |
| mogłoby być lepiej |
|
85% |
[ 6 ] |
|
| Głosowań: 1 |
| Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
burza170
Początkujący

|
Wysłany: Wto 23 Mar, 2010 00:29 RE: HOUSE THERAPY
|
|
|
No Fledermaus mylisz się trochę dużo moich znajomych co było jest już +18 i w klubie byli tez ludzie nieco więcej starsi ale bardzo mało ludzi było niepełnoletnich ale to nie tylko w naszym klubie są tacy młodzi bo w każdej dysce idzie takich zobaczyć.. a w klubie było na bank lepiej niż to co ja na fotkach utrwaliłem (podziękowania dla sporej grupy osób którzy ładnie pompowali na podeście )
czekam na HOUSE THERAPY vol.2 !!!
Piątkowa impra ogólnie mi się podobała tylko co zawsze znajda się jacyś VIPY co chcą jakieś disco polo na tytułowej imprezie House |
| Ostatnio zmieniony przez burza170 Wto 23 Mar, 2010 00:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
karuzel BSN
Stały Bywalec

|
Wysłany: Wto 23 Mar, 2010 00:31 RE: HOUSE THERAPY
|
|
|
| średnia wieku jest troszkę inna niż napisał mój przed mówca większość to szkoła średnia reszta to różnie. To pierwsza impreza tego typu w Nakle więc zobaczymy jak to się rozwinie. Jeśli kogoś bawi wynik tego przedsięwzięcia to zachęcam do organizacji podobnych imprez. NASZE miasto chętnie przyjmie pozytywnie kolejne osoby chętne do zrobienia czegoś fajnego. pozdrawiam |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 32 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1018 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Wto 23 Mar, 2010 10:37 RE: HOUSE THERAPY
|
|
|
| karuzel BSN napisał/a: |
To pierwsza impreza tego typu w Nakle więc zobaczymy jak to się rozwinie. Jeśli kogoś bawi wynik tego przedsięwzięcia to zachęcam do organizacji podobnych imprez. |
Ja was Panowie podziwiam, że coś takiego zorganizowaliście. Sam nie jestem entuzjastą takiej muzyki, nie mniej chylę czoła przed takimi inicjatywami. Z mojej strony karuzel zawsze będziesz miał poparcie, czy przez dodawanie tematów, lub ogłoszeń na stronie głównej forum. |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
rafael86
Początkujący

|
Wysłany: Wto 23 Mar, 2010 18:25 RE: HOUSE THERAPY
|
|
|
| Życzmy sobie, aby z czasem było coraz lepiej :p |
_________________ Ruch jest najprostszym i najczęstszym ze zjawisk w przyrodzie |
|
|
|
 |
|
|