|
Mandat za brak biletu. |
| Autor |
Wiadomość |
Nieroztropny
Gość
|
Wysłany: Wto 02 Lut, 2010 16:54 Mandat za brak biletu.
|
|
|
Mam pytanie do was jak to jest z madnatem za brak biletu parkowania, dziś zobaczyłem za szybką karteczkę. Zaparkowałem na chwilę koło Banku Spółdzielczego na ul. Skarki, koło białego kościoła |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

Wiek: 33 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1021 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Wto 02 Lut, 2010 17:32 RE: Mandat za brak biletu.
|
|
|
Nieroztropny z tego co odczułem na własnej skórze, jeżeli jest to Twoje pierwsze przewinienie w UG Nakło odnośnie parkowania, to idziesz z tą karteczką na pierwsze piętro i im ją dajesz - oni Ci daruja, jednak kolejne "wtopy" już nie będą tak pobłażliwie respektowane.
Hmmm dziś byłem w Nakle i nie wiem czy te miejsca z kupą śniegu, można nazwać miejscami parkingowymi , chyba w tym okresie miasto powinno sobie darować opłaty za pseudo miejsca parkingowe. |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
szmit-foto
Początkujący

|
Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 22:01 RE: Mandat za brak biletu.
|
|
|
| Dziwne bo na przeciwko BS można normalnie parkować w końcu są tam miejsca parkingowe od strony murku białego kościoła ... |
|
 |
jozin
wujek admin

|
Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 22:13 RE: Mandat za brak biletu.
|
|
|
| szmit-foto napisał/a: |
Dziwne bo na przeciwko BS można normalnie parkować w końcu są tam miejsca parkingowe od strony murku białego kościoła ...
|
To jest chyba płatny parking. |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

|
Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 15:54 RE: Mandat za brak biletu.
|
|
|
| Tam wzdłuż muru kościoła są płatne miejsca |
 |
|
|
|
 |
kris_naklo
Nowicjusz

Wiek: 29 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 5 Skąd: Nakło nad Notecią
|
Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 19:39 RE: Mandat za brak biletu.
|
|
|
| Witam .Potwierdzam ten parking jest płatny , a druga strona medalu odwoływałbym się skoro płacę za parking a jest on zawalony śniegiem |
|
|
|
 |
Gość
Gość
|
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 20:57 RE: Mandat za brak biletu.
|
|
|
| W radiowej Trójce władze Warszawy zastrzegały sobie, że co 6 bodaj miejsce może być nieodśnieżone i zasypane śniegiem z sąsiednich. Oczywiście Straż MIejska za nieodśnieżenie wpisuje mandaty, ale tylko prywatnym właścicielom nieruchomości i spółdzielniom/wspólotom. Miastu - czyli de facto sobie, mandatu nie wystawi ^^ - to tak na pocieszenie |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

|
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 21:11 RE: Mandat za brak biletu.
|
|
|
Też to słyszałem, Gościu tylko, że w Nakle co szóste miejsce nie jest zasypane śniegiem... tam na całym odcinku ciężko było dobić do krawężnika, a w Bydgoszczy wożą śnieg z różnych części miasta i wysypują koło schroniska... |
 |
|
|
|
 |
Krzych
Stały Bywalec

|
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 21:16 RE: Mandat za brak biletu.
|
|
|
| To ja polecam rzucić okiem na nową przychodnię na Kazimierza - jak już większość kierowców parkujących stawiała samochody w miarę blisko ściany, żeby nie tarasować chodnika, śnieg zgromadzony pod tą ścianą teraz im to uniemożliwia - i znów nie ma chodnika... |
_________________ "Dziś nie będę trzeźwy, jutro nie będę pijany. Dzisiaj wino, jutro praca"
Imru al-Qajs
 |
| Ostatnio zmieniony przez Krzych Nie 07 Lut, 2010 21:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|