FORUM GMINY NAKŁO NAD NOTECIĄ
Niezależne forum mieszkańców Gminy Nakło nad Notecią. Kontakt: administrator@forum.naklo.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Mandat za brak biletu.
Autor Wiadomość
Nieroztropny
Gość
Wysłany: Wto 02 Lut, 2010 16:54   Mandat za brak biletu.

Mam pytanie do was :mysl: jak to jest z madnatem za brak biletu parkowania, dziś zobaczyłem za szybką karteczkę. Zaparkowałem na chwilę koło Banku Spółdzielczego na ul. Skarki, koło białego kościoła

Michał 
Administrator

Wysłany: Wto 02 Lut, 2010 17:32   RE: Mandat za brak biletu.

Nieroztropny z tego co odczułem na własnej skórze, jeżeli jest to Twoje pierwsze przewinienie w UG Nakło odnośnie parkowania, to idziesz z tą karteczką na pierwsze piętro i im ją dajesz - oni Ci daruja, jednak kolejne "wtopy" już nie będą tak pobłażliwie respektowane.

Hmmm dziś byłem w Nakle i nie wiem czy te miejsca z kupą śniegu, można nazwać miejscami parkingowymi :fiu: , chyba w tym okresie miasto powinno sobie darować opłaty za pseudo miejsca parkingowe.

szmit-foto
Początkujący

Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 22:01   RE: Mandat za brak biletu.

Dziwne bo na przeciwko BS można normalnie parkować w końcu są tam miejsca parkingowe od strony murku białego kościoła ...

jozin 
wujek admin

Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 22:13   RE: Mandat za brak biletu.

szmit-foto napisał/a:

Dziwne bo na przeciwko BS można normalnie parkować w końcu są tam miejsca parkingowe od strony murku białego kościoła ...

To jest chyba płatny parking.

Michał 
Administrator

Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 15:54   RE: Mandat za brak biletu.

Tam wzdłuż muru kościoła są płatne miejsca

kris_naklo 
Nowicjusz

Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 19:39   RE: Mandat za brak biletu.

Witam .Potwierdzam ten parking jest płatny , a druga strona medalu odwoływałbym się skoro płacę za parking a jest on zawalony śniegiem

Gość
Gość
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 20:57   RE: Mandat za brak biletu.

W radiowej Trójce władze Warszawy zastrzegały sobie, że co 6 bodaj miejsce może być nieodśnieżone i zasypane śniegiem z sąsiednich. Oczywiście Straż MIejska za nieodśnieżenie wpisuje mandaty, ale tylko prywatnym właścicielom nieruchomości i spółdzielniom/wspólotom. Miastu - czyli de facto sobie, mandatu nie wystawi ^^ - to tak na pocieszenie

Michał 
Administrator

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 21:11   RE: Mandat za brak biletu.

Też to słyszałem, Gościu ;) tylko, że w Nakle co szóste miejsce nie jest zasypane śniegiem... tam na całym odcinku ciężko było dobić do krawężnika, a w Bydgoszczy wożą śnieg z różnych części miasta i wysypują koło schroniska...

Krzych 
Stały Bywalec

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 21:16   RE: Mandat za brak biletu.

To ja polecam rzucić okiem na nową przychodnię na Kazimierza - jak już większość kierowców parkujących stawiała samochody w miarę blisko ściany, żeby nie tarasować chodnika, śnieg zgromadzony pod tą ścianą teraz im to uniemożliwia - i znów nie ma chodnika...
Ostatnio zmieniony przez Krzych Nie 07 Lut, 2010 21:19, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu