FORUM GMINY NAKŁO NAD NOTECIĄ
Niezależne forum mieszkańców Gminy Nakło nad Notecią. Kontakt: administrator@forum.naklo.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Rury kanalizacyjne na korytarzu?
Autor Wiadomość
Mieszko 
Nowicjusz

Wysłany: Sro 21 Gru, 2011 19:35   Rury kanalizacyjne na korytarzu?

Właśnie prowadzone są remonty kominów i prowadzona jest nowa instalacja dla tv kablowej przy ul. Parkowej i Bydgoskiej w Potulicach. Co na Święta mieszkańcom Potulic zafundował prezes spółdzielni mieszkaniowej Chrobry pan Tomasz Kielak:
- rury kanalizacyjne na korytarzach (z tego co wiem to kable tv mogą być prowadzone w eleganckich rurkach, a nie w rurach kanalizacyjnych o średnicy jakichś 20 cm!) - teraz będę się wstydził zapraszać gości
- zniszczona elewacja na bloku
- zniszczona kanaliza u niektórych mieszkańców - co tam święta bez dostępu do wc
- zniszczona instalacja internetowa - jak nie ma kanalizy to po co internet

Do tego pan prezes uważa że ekipa którą zatrudnił jest dobrą ekipą a wypadki losowe się zdarzają. Owszem, ale chyba nie w takiej ilości dla jednej ekipy. Życzę Panu panie prezesie takiej ekipy w pana mieszkaniu na święta. Z pozdrowieniami mieszkaniec Potulic. I proszę pamiętać, że prezesem się nie jest prezesem się bywa.

Proszę o opinię innych mieszkańców czy uważają że rury kanalizacyjne na blokach są ozdobą naszych klatek schodowych, ja w tej chwili mam problem z włączeniem światła, bo koło włącznika mam rurę kanalizacyjną.

Michał 
Administrator

Wysłany: Pią 20 Sty, 2012 21:24   

Mieszko, a byś zadał jakąś relacje fotograficzną. Z miłą chęcią bym ujrzał te innowacje na klatce schodowej ;)

Fledermaus 
Specjalista

Wysłany: Pią 20 Sty, 2012 23:41   

Ten temat już chyba był nawet poruszany w Nakielskim Czasie.

Odpowiedz do tematu