|
Braterstwo Stylu |
| Autor |
Wiadomość |
Michał
Administrator

Wiek: 33 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 1021 Skąd: Minikowo
|
Wysłany: Wto 30 Mar, 2010 20:17 Braterstwo Stylu
|
|
|
Karuzel się nie chwali więc trzeba za niego to uczynić
Gazeta Powiat Nr 10 z dnia 10.03.2010r.
Nie wiem kiedy, ale pewnie na początku miesiąca był Powiatowy Turniej Tańca i tak przeglądając artykuł widzę, że większość czołowych miejsc zajęli podopieczni Karuzela.
Gratuluje, gratuluje |
_________________ Forum Nakło
 |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
Wysłany: Wto 30 Mar, 2010 23:14 RE: Braterstwo Stylu - osiągnięca.
|
|
|
| czytajac wyniki mozna pomyslec ze samo braterstwo stylu bralo tam udzial |
_________________ http://www.audycjaclubtime.pl.tl/ |
|
|
|
 |
karuzel BSN
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 31 Mar, 2010 16:30 RE: Braterstwo Stylu - osiągnięca.
|
|
|
chyba Fledermaus się za bardzo czepia. hehe Mniej marudzenia, a więcej działania polecam[hr]
dziękuję za słowa uznania, ale gratulacje należą się najbardziej dzieciom, bo to one wytańczyły tak dobre miejsca wielki POINT dla nich no i dla Ciebie . |
| Ostatnio zmieniony przez karuzel BSN Sro 31 Mar, 2010 17:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
burza170
Początkujący

|
Wysłany: Sro 31 Mar, 2010 17:12 RE: Braterstwo Stylu - osiągnięca.
|
|
|
Dobry nauczyciel i dobre wyniki..:) całe podium dla Braterstwa i tak trzymać
GRATULACJE !! |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
Wysłany: Sro 31 Mar, 2010 18:30 RE: Braterstwo Stylu - osiągnięca.
|
|
|
| karuzel ja nie mowilem tego ze zlym wydzwiekiem to byl tylko taki zart sceniczny:fiu: |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

|
Wysłany: Sro 31 Mar, 2010 18:33 RE: Braterstwo Stylu - osiągnięca.
|
|
|
| karuzel BSN napisał/a: |
dziękuję za słowa uznania, ale gratulacje należą się najbardziej dzieciom, bo to one wytańczyły tak dobre miejsca wielki POINT dla nich no i dla Ciebie .
|
Istotnie gratulacje należą się dzieciakom. Ale ktoś je zainspirował do ćwiczenia, treningu i wysiłku i to się to się chwali.
Wielki szacunek mam dla Ciebie, że działasz tu w naszej społeczności i chcesz coś zmienić. |
 |
|
|
|
 |
rafael86
Początkujący

|
Wysłany: Sro 31 Mar, 2010 19:36 RE: Braterstwo Stylu - osiągnięca.
|
|
|
Niedługo Nakło zamieni się w Białystok 2 Fajnie, że dzieciaki jarają się tańcem, oby tak dalej. Takie wyniki tylko och motywują do dalszej pracy.:) |
_________________ Ruch jest najprostszym i najczęstszym ze zjawisk w przyrodzie |
|
|
|
 |
Michał
Administrator

|
Wysłany: Czw 15 Kwi, 2010 22:50
|
|
|
Dzięki uprzejmości Karuzela umieszczam na forum zdjęcie rysunku "fana" Braterstwa
 |
 |
|
|
|
 |
karuzel BSN
Stały Bywalec

|
Wysłany: Pią 16 Kwi, 2010 01:09
|
|
|
| :-) to rysunek 8 letniego ucznia Nikodema. Trenuje break dance no i widać w wolnym czasie rysuje co nie co |
|
|
|
 |
karuzel BSN
Stały Bywalec

|
Wysłany: Pon 10 Maj, 2010 09:18
|
|
|
| Instruktorka Braterstwa Stylu Nakło Ania Sułek wzięła udział turnieju Dancehall na Boom Boom Festiwalu w Bydgoszczy. Dzięki swoim znakomitym umiejętnością doszła do finału. Gratulujemy i zapraszamy na zajęcia z Ania :-) |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
Wysłany: Pon 10 Maj, 2010 11:05
|
|
|
| A ja mam pytanie do kierownika. W radiu gra kiedyś był jakiś skład Braterstwa Stylu i czy ta nakielska szkoła to jakaś filia szerszej części czy jak to wygląda? |
|
|
|
 |
karuzel BSN
Stały Bywalec

|
Wysłany: Sro 12 Maj, 2010 00:34
|
|
|
| Ekipa Braterstwa Stylu została założona przeze mnie kilka lat temu. Skład ja, Łukasz "Kikers ", Maciej "Kosa" . Chłopacy pod tą nazwą założyli szkółkę jako pierwsi po roku ich działalności ja otworzyłem szkółkę w Nakle. Działamy wspólnie, BSN to nie filia ale jedna ze szkółek, które współpracują ze sobą. W skład działających wspólnie szkółek wchodzi Stylez Unity Toruń oraz Olivia Dance Studio Radom. Działamy w różnych miastach, prowadzimy zajęcia u siebie na wzajem, organizujemy wspólne imprezy, pokazy itd aha jeśli było Braterstwo też musiałem tam być |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
Wysłany: Sro 12 Maj, 2010 20:51
|
|
|
| Kurcze bo słuchałem i było 3 gości ale właśnie ciebie nie pamietam dlatego się tak pytam. |
|
|
|
 |
karuzel BSN
Stały Bywalec

|
Wysłany: Czw 13 Maj, 2010 11:18
|
|
|
| przecież napisałem ze braterstwo stylu to trzech gości przeczytaj dokładnie mój poprzedni post :-) a teraz ja mam pytanie. Co Cie tak zainteresowało w Braterstwie że się tak wypytujesz? Chcesz się zapisać a może chcesz chcesz wykupić jakieś udziały w szkółce?Z tego co wiem z tańcem jesteś na bakier. |
|
|
|
 |
Fledermaus
Specjalista

|
Wysłany: Czw 13 Maj, 2010 13:43
|
|
|
No było 3 gości w radiu ale właśnie wydawało mi się, że ciebie tam nie było ( tylko ktoś inny) dlatego trochę się zdziwiłem i tak wypytuje. A co do udziałów to jasne kupie parę jak wejdziecie na giełdę |
|
|
|
 |
|
|